AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιαν 2015

Συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης


Υλική στήριξη προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγάπης, της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου Ικαρίας και Κορσεών, θα δώσουν τα μέλη και οι φίλοι του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου Ο «Ευπαλίνος», που θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη καθαριότητας.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, «αρκετές οικογένειες, συνάνθρωποί μας, αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη είδη διατροφής. Οι έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της κρίσης των τελευταίων ετών είναι μεγάλες.

Πέρυσι είχαμε βοηθήσει, κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπευθύνους του παντοπωλείου, με την προσφορά 240 κουτιών γάλα εβαπορέ των 410 γρ. και 72 τεμαχίων ντοματοπελτέ 400 γρ. μακράς διάρκειας, τα οποία παραδώσαμε στον αρμόδιο ιερέα (π.Μανώλη), στις 4 Δεκεμβρίου 2013, στο κτήριο που στεγάζει το παντοπωλείο.

Φέτος καλούμε τα μέλη μας να φέρουν σε εμάς είδη τροφίμων, αλλά και είδη καθαριότητας, τα οποία εμείς με τη σειρά μας θα προσφέρουμε στο ‘Παντοπωλείο Αγάπης’.

Τα σημεία συγκέντρωσης είναι το κατάστημα ενδυμάτων και λευκών ειδών του Σαραντίδη Ανέστη στη Σάμο (τηλ. 22730 27293) και το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών ‘Ηλεκτραγορά Αναστασίου’ (τηλ. 22730 52100) στους Μυτιληνιούς».