AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Ιαν 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κοπή πίτας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βουρλιωτών!


Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας Βουρλιωτών Σάμου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βουρλιωτών.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο ιερέας του χωριού, π. Κωνσταντίνος Λάνδρου, ο οποίος και ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πάρης Παπαγεωργίου, ο Διοικητής της 79 Α.Δ.Τ.Ε, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βουρλιωτών, Γιώργος Κιουλάφας, η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Φωτεινή Θαλασσινού, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου, Γιώργος Ραγκούσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μάνος Λογοθέτης, ο κ. Νίκος Σιτζίμης, φίλοι και μέλη του συλλόγου.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο κ. Γιώργος Κιουλάφας και το δώρο του ήταν ένα tablet.
 
Μοιράστηκαν σε όλους χειροποίητα γούρια για το καλό της νέας χρονιάς.
 
Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου, Σταματία Κιουλάφα, τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο πολιτισμός στις μέρες μας και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να βοηθήσουν ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος του συλλόγου, που δεν είναι άλλος από την καλλιέργεια του πολιτισμού. "Γιατί μέσω του πολιτισμού ο άνθρωπος βελτιώνει και 'χρωματίζει' τη ζωή του".

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βουρλιωτών!


















Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βουρλιωτών στο Facebook