AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιαν 2015

"Οι γαμπροί της Ευτυχίας" στο Cine Olympia από 22 έως 26/1


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 22 έως και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Οι γαμπροί της Ευτυχίας".

Πρόκειται για μια κωμωδία ελληνικής παραγωγής του 2015.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Βαγγέλης είναι ένας παραδοσιακός κρητικός οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Λίνα. Δυστυχώς, δεν μπορεί να χαρεί τη γυναίκα του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού μαζί τους μένει η γεροντοκόρη κι εκκεντρική αδερφή του, Ευτυχία. Ο μόνος τρόπος για να φύγει η Ευτυχία από το σπίτι και να την ξεφορτωθεί μια για πάντα είναι να την παντρέψει. Ποιος όμως θα είναι ο ήρωας που θα δεχθεί να παντρευτεί την Ευτυχία; 


Αναζητώντας τον κατάλληλο γαμπρό, ο Βαγγέλης καταλήγει σ`έναν συνεργάτη του, τον Μένη. Ο Μένης είναι ένας άνδρας στο χείλος την καταστροφής, χτυπημένος από την οικονομική κρίση και ίσως ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει τη θυσία. Κι ενώ το προξενιό δείχνει να έχει πάρει τον δρόμο του, εμφανίζεται ένας δεύτερος γαμπρός που διεκδικεί την Ευτυχία, ο Κούλης.

Η ταινία αποτελεί διασκευή του ομώνυμου θεατρικού και ριμέικ της κωμωδίας του 1962.



Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης. Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Ρώπα, Κώστας Αποστολάκης, Κώστας Ευριπιώτης, Μπέσυ Μάλφα, Γιάννης Τσιμιτσέλης κ.ά.

Διάρκεια: 98 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 2273025011.