AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Ιαν 2015

Τι ψήφισαν στο Βαθύ, το Καρλόβασι, τον Μαραθόκαμπο και το Πυθαγόρειο


Το My Samos Blog σάς παρουσιάζει τι ψήφισαν οι εκλογείς στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες της Σάμου (Βαθέος, Καρλοβασίων, Μαραθοκάμπου και Πυθαγορείου) στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών. Ας δούμε αναλυτικά τι επέλεξαν οι πολίτες στις διάφορες Δημοτικές Ενότητες του νησιού και επίσης σε ποιες περιοχές πήγε καλύτερα ή χειρότερα το κάθε κόμμα.

Το καλύτερο ποσοστό για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α ήταν το 38,50 % στη Δημοτική Ενότητα Καρλοβασίων και χειρότερο ποσοστό το 34,42 % στη Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου.

Το καλύτερο ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία ήταν το 29,56 % στη Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου και χειρότερο ποσοστό το 18,20 % στη Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου.

Το καλύτερο ποσοστό για το Κ.Κ.Ε ήταν το 13,26 % στη Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου και χειρότερο ποσοστό το 6,90 % στη Δημοτική Ενότητα Βαθέος.

Το καλύτερο ποσοστό για τη Χρυσή Αυγή ήταν το 7,84 % στη Δημοτική Ενότητα Βαθέος και χειρότερο ποσοστό το 5,03 % στη Δημοτική Ενότητα Καρλοβασίων.

Το καλύτερο ποσοστό για το ΠΑ.ΣΟ.Κ ήταν το 8,90 % στη Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου και χειρότερο ποσοστό το 3,34 % στη Δημοτική Ενότητα Βαθέος.

Το καλύτερο ποσοστό για τον Ποτάμι ήταν το 6,34 % στη Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου και χειρότερο ποσοστό το 3,19 % στη Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου. 

Το καλύτερο ποσοστό για τους Ανεξάρτητους Έλληνες ήταν το 4,94 % στη Δημοτική Ενότητα Βαθέος και χειρότερο ποσοστό το 2,62 % στη Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου. 

Δείτε τα αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα στην Δημοτική Ενότητα Βαθέος:




Τα αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα στην Δημοτική Ενότητα Καρλοβασίων:



Τα αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα στην Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου:



Τα αναλυτικά εκλογικά αποτελέσματα στην Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου: