AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Μαρ 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ο 1ος Σαμιακός Διαγωνισμός Σκακιστικού Σκίτσου!


Με τη συμμετοχή συνολικά 30 μαθητών και μαθητριών από διάφορα σχολεία της Σάμου ολοκληρώθηκε ο 1ος Σαμιακός Διαγωνισμός Σκακιστικού Σκίτσου για μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου "Μέλισσος".

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες: μικροί (μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών) και μεγάλοι (μαθητές γυμνασίων και λυκείων).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα σχολεία του Νησιού όπου υλοποιείται σχολικό σκακιστικό πρόγραμμα (1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου με υπεύθυνο τον κ. Παναγιώτου και "Μαυρογένειο" Επαγγελματικό Λύκειο Σάμου με υπεύθυνο τον κ. Τσεσμελή, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή των μαθητών.

Τα έργα των μικρών μαθητών που στο σύνολό τους χαρακτηρίζονται από ομορφιά και πρωτοτυπία κρίθηκαν από επιτροπή καθηγητών του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στην πρώτη κατηγορία ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση οι:

- Άγγελος Γιοβάνης του Νηπιαγωγείου Καρλοβάσου

- Μαθιός Νίκος του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος

- Η ομάδα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου

Στην δεύτερη κατηγορία νικήτρια αναδείχτηκε η μαθήτρια Στροπωνιάτη Έλενα του Γυμνασίου Καρλοβάσου.

Στους νικητές απονεμήθηκαν σετ ζωγραφικής για να συνεχίζουν να ζωγραφίζουν.

Οι διοργανωτές τούς εύχονται να έχουν πάντα επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό στέλνοντας τα πανέμορφα σκίτσα τους και εύχονται να τους δουν ξανά στο επόμενο σκακιστικό δρώμενο.

Δείτε τα σκίτσα των μαθητών!