AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Μαρ 2015

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 29/3 στην πόλη της Σάμου


Εργασίες κατασκευής δευτερευόντων αποχετευτικών δικτύων ακαθάρτων και ομβρίων υδάτων θα εκτελεστούν την Κυριακή 29 Μαρτίου από τον ανάδοχο του έργου (ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ), στην οδό Άν/χη Κεφαλοπούλου (ύψος διασταύρωσης με οδό Ειρηναίου-σκαλιά). Η ροή της κυκλοφορίας θα διακοπεί προσωρινά στη συγκεκριμένη οδό. Ο Δήμος Σάμου ανακοίνωσε τις οδούς που θα εξυπηρετούν την πρόσβαση από και προς Νοσοκομείο, ΣΟΑ και περιοχή Καλάμι.

Πιο αναλυτικά, για διάστημα 7 ωρών (07:30-14:30): 

* Η πρόσβαση προς Νοσοκομείο από το Βαθύ θα εξυπηρετείται μέσω: Θεμ. Σοφούλη -> οδός Θησέως -> οδός Κουντουριώτη -> οδός 28ης Οκτωβρίου -> Περιμετρικό Βαθέος -> έξοδος από ΣΟΑ -> Σαμίων Αγωνιστών -> Λεωφόρος Καλλιστράτου -> Νοσοκομείο.

* Η πρόσβαση από Νοσοκομείο προς Βαθύ θα εξυπηρετείται μέσω: Λεωφόρος Καλλιστράτου -> Σαμίων Αγωνιστών -> έξοδος από ΣΟΑ -> Περιμετρικό Βαθέος.

* Η πρόσβαση στην περιοχή Καλάμι από Βαθύ θα εξυπηρετείται μέσω της Περιμετρικής οδού καθώς και των οδών Θεμ. Σοφούλη -> οδός Θησέως -> οδός Κουντουριώτη ->  οδός 28ης Οκτωβρίου -> Περιμετρικό Βαθέος -> έξοδος από ΣΟΑ -> Σαμίων Αγωνιστών -> Καλάμι.

* Η πρόσβαση στο Βαθύ από Καλάμι θα εξυπηρετείται μέσω της Περιμετρικής οδού καθώς και των οδών Καλάμι -> Λεωφόρος Καλλιστράτου -> Σαμίων Αγωνιστών -> έξοδος από ΣΟΑ -> Περιμετρικό Βαθέος.

* Η πρόσβαση στην περιοχή ΣΟΑ από Βαθύ θα εξυπηρετείται μέσω της Περιμετρικής οδού καθώς και των οδών Θεμ. Σοφούλη -> οδός Θησέως -> οδός Κουντουριώτη ->  οδός 28ης Οκτωβρίου -> Περιμετρικό Βαθέος -> έξοδος από ΣΟΑ .

* Η πρόσβαση στο Βαθύ από ΣΟΑ θα εξυπηρετείται μέσω της Περιμετρικής οδού καθώς και των οδών ΣΟΑ -> έξοδος από ΣΟΑ -> Περιμετρικό Βαθέος.

Δείτε τον χάρτη των σχετικό χάρτη:

Κάντε κλικ για μεγέθυνση
 
Προσωπικό της αναδόχου εταιρείας θα τοποθετηθεί στη διασταύρωση Σαμίων Αγωνιστών με Λεωφόρο Καλλιστράτου, έξοδο Περιμετρικού ΣΟΑ, ενώ πινακίδα θα ενημερώνει τους οδηγούς για την πρόσβαση σε Νοσοκομείο στη Λεωφόρο Θεμ. Σοφούλη.

Προσωπικό και σήμανση που θα ενημερώνει τους οδηγούς για τις αλλαγές στην κυκλοφορία θα τοποθετηθούν στα σημεία σήμανσης υπό την ευθύνη της αναδόχου εταιρίας.

Σε επίκαιρα σημεία θα τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση από τον ανάδοχο του έργου που θα ενημερώνει τους οδηγούς ότι εκτελούνται έργα.