AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Φεβ 2016

Παρουσιάσεις από τη Δίωξη Ναρκωτικών και την Πυροσβεστική στο ΕΕΕΕΚ Σάμου

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση της δράσης του Πυροσβεστικού Σώματος Σάμου

Τον Γιαννη Γουτλή από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου  αλλά και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νησιού φιλοξένησε πρόσφατα (12/2) το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Σάμου.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Γουτλής μίλησε αναλυτικά για το πρόβλημα των ναρκωτικών στις μέρες μας και τις επιπτώσεις που έχουν τα ναρκωτικά στην υγεία του ανθρώπου, σωματική και ψυχική.

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση της δράσης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου

"Τον ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική του παρουσίαση  και τον επιπλέον χρόνο που αφιέρωσε, προκειμένου να μιλήσει με τα παιδιά, τα οποία του εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους.  Ευελπιστούμε σε μια ακόμα συνάντηση στο μέλλον" αναφέρουν η διευθύντρια, οι μαθητές και μαθήτριες και το προσωπικό του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Σάμου.

Στο τοπικό Ε.Ε.Ε.Ε.Κ βρέθηκε στις 15 Φεβρουαρίου και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, με επικεφαλής τον Διοικητή του Π.Σ. Σάμου Φώτιο Δημαρέση και τον ανθυποπυραγό Γιώργο Παπαντώνη.

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση που έγινε από τον κ. Παπαντώνη σχετικά με τη δράση του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος. Επιπλέον παρουσιάστηκαν οι αποστολές διάσωσης του Πυροσβεστικού Σώματος τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες του κόσμου,  οι κίνδυνοι, η αντιμετώπιση και η πρόληψη των πυρκαγιών.

Η παρουσίαση της ομάδας του Πυροσβεστικού Σώματος Σάμου ολοκληρώθηκε με επίδειξη του πυροσβεστικού οχήματος, του εξοπλισμού και του εξοπλισμού των πυροσβεστών. Οι πυροσβέστες έδειξαν ιδιαίτερη ευαισθησία, αφού ικανοποίησαν την επιθυμία των παιδιών να ανέβουν στο όχημα και να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό του.

Σε ανακοίνωσή τους, η διευθύντρια,  οι μαθητές, οι μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί, το ειδικό επιστημονικό προσωπικό και το ειδικό  βοηθητικό προσωπικό του σχολείου ευχαριστούν θερμά τους κυρίους Δημαρέση και Παπαντώνη και την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος Σάμου, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του σχολείου. "Ευελπιστούμε να ανανεώσουμε το ραντεβού με την ομάδα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας" αναφέρουν.