AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Φεβ 2016

Ενημερωτική ημερίδα για τα "κόκκινα" δάνεια τη Δευτέρα 7/3


Ημερίδα με θέμα "Κόκκινα Δάνεια - Δάνεια - Τράπεζες: τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις" διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, στις 6μμ στο ξενοδοχείο "Αιολίς" στην πόλη της Σάμου το τοπικό Επιμελητήριο.

Ομιλητές-εισηγητές θα είναι οι Χρήστος Γαλλιάκης - οικονομικός διευθυντής και Αντώνης Καψούρης - χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι:

1. Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών.

2. Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.

3. «Κόκκινα» δάνεια.

4. Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες.

5. Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια.

6. Νόμος Κατσέλη-Νόμος Δένδια.

7. Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος.

8. Χρηματοδότηση και αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει και όλα τα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.

Μετά το πέρας της ημερίδας, που τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν) και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P Negotiations, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.

* Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του, σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.P Negotiations, το Επιμελητήριο Σάμου παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος.

Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας στον χώρο του Επιμελητηρίου, την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Μαρτίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και αίτηση παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου.