AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Οκτ 2016

Η ταινία της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου στις 22/10


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την ταινία "Ο εκατοντάχρονος που πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε".

Πρόκειται για μια κωμική περιπέτεια σουηδικής παραγωγής του 2013.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Άλαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, γιορτάζει τα εκατοστά του γενέθλια. Πρόκειται για έναν άντρα με γεμάτο παρελθόν, που όλο και πέφτει σε ασυνήθιστες περιστάσεις. Τη συγκεκριμένη ημέρα βρίσκεται σε νοσοκομείο και όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο τελευταίος του σταθμός. 
Οι δικοί του του ετοιμάζουν μεγάλη γιορτή, αλλά τον Άλαν δεν τον ενδιαφέρει αυτό και αποφασίζει να δραπετεύσει. Έτσι, ξεκινάει μια τελευταία περιπέτεια, με μια τσάντα γεμάτη χρήματα και καθοδόν του επικίνδυνους εγκληματίες και έναν… ελέφαντα.



Σκηνοθεσία: Felix Herngren. Πρωταγωνιστούν: Robert Gustafsson, Iwar Wiklander, Mia Skaringer, David Wiberg, Ralph Carlsson, Jonas Jonasson κ.ά.

Διάρκεια: 114 '.

Διακρίσεις: Φεστιβάλ Βερολίνου 2015: Χρυσή Άρκτος και Βραβείο FIPRESCI. Γαλλικά Βραβεία César: Υποψήφια για καλύτερη ξενόγλωσση ταινία. Και πολλές ακόμα υποψηφιότητες και βραβεία. 

Δείτε το trailer της ταινίας: