AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Νοε 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Το χρυσό τρίποντο του Σαμιώτη Γιάννη Αθηναίου με την Εθνική μπάσκετ!

Καθοριστικό τρίποντο που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ των ανδρών στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Μ. Βρετανία στο Λέστερ πέτυχε ο Σαμιώτης στην καταγωγή, από τον Παγώνδα, καλαθοσφαιριστής Γιάννης Αθηναίου.

Απέμεναν μόλις 3,4 δευτερόλεπτα για τη λήξη της παράτασης του αγώνα και, ενώ η ελληνική ομάδα ήταν πίσω στο σκορ με 92-91, σηκώθηκε έξω από τη γραμμή των 6,75μ και υπό την πίεση αντιπάλου ευστόχησε στο τρίποντο, το οποίο και πανηγύρισε δεόντως!


Important note for Google Translate users:
To watch the videos please return to the untranslated version of this post. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το σουτ του Γιάννη Αθηναίου, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη δεκάδα της FIBA με τις καλύτερες φάσεις των πρώτων προκριματικών. Δείτε το στον χρόνο 2:12 του παρακάτω βίντεο:



Στον συγκεκριμένο αγώνα, την περασμένη Παρασκευή, ο αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης πέτυχε συνολικά 18 πόντους με 4 τρίποντα.

Και τη Δευτέρα, στον δεύτερο νικηφόρο (82-61) προκριματικό κόντρα στο Ισραήλ στο Ρέθυμνο, ο Γιάννης Αθηναίου πέτυχε 6 πόντους (2 τρίποντα) και είχε σημαντική συνεισφορά στην οργάνωση του παιχνιδιού της ελληνικής Εθνικής Ομάδας.

Μπράβο Γιάννη!