AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Νοε 2017

Και νέες συμμετοχές στην κινητοποίηση της Τετάρτης για τον ΦΠΑ

 
Τη συμμετοχή τους στην παναγαιακή κινητοποίηση ενάντια στην αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά γνωστοποιούν ο ένας μετά τον άλλον σύλλογοι και φορείς της Σάμου.

Πιο αναλυτικά:

- Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, κατά το χρονικό διάστημα 11:00 έως 13:00, θα γίνει στάση εργασίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στις Περιφερειακές Ενότητες Σάμου και Χίου, προκειμένου, όποιος επιθυμεί, να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους φορείς των νησιών.

-Το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ προχωρά σε στάση εργασίας σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. του Νομού Σάμου την Τετάρτη, από τις 11:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

- Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου καλεί σε συμμετοχή στη συγκέντρωση της Τετάρτης 22/11 στο Εργατικό Κέντρο Σάμου στις 10.30. Για τη διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, προκήρυξε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από 10.15-13.15.

- Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου συμμετέχει στην κινητοποίηση, με κλείσιμο των οινοποιείων και καταστημάτων του, που θα παραμείνουν ανοικτά μόνο μέχρι τις 10:00 πμ της Τετάρτης.

- Τα μέλη τους καλούν σε συμμετοχή η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου και ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Νομού Σάμου.

- Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Σάμου, το Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία και Επισιτιστικά Επαγγέλματα Σάμου, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου και η ΠΑΣΕΒΕ Σάμου συμμετέχουν επίσης στη στάση εργασίας που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Σάμου, από 10.00-14.00, καθώς και στη συγκέντρωση στο ΕΚΣ στο Βαθύ, στις 10.30.

Ήδη από τις προηγούμενες μέρες έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Δήμος Σάμου, το Εργατικό Κέντρο Σάμου, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου, όπως και η Ε.Λ.Μ.Ε Σάμου.