AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Νοε 2017

Παρουσίαση καταδυτικών δράσεων της Σάμου σε ημερίδα στην Αθήνα


Περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες και εθελοντικές καταδυτικές δράσεις του τελευταίου εξαμήνου στη Σάμο παρουσίασε ο Αλέξανδρος Μαλαγάρης στην ημερίδα με τίτλο "Καθαρισμοί Ακτών – και μετά; Σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα" που διεξήχθη τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Ο Σαμιώτης αυτοδύτης πραγματοποίησε την παρουσίαση ως μέλος του πάνελ "Θάλασσα-Εκπαίδευση-Εθελοντισμός" και έδωσε έμφαση στην υιοθέτηση της θαλάσσιας περιοχής Κοκκαρίου και στη δημιουργία καταδυτικών πάρκων στον Δήμο Σάμου μέσω του διασυνοριακού προγράμματος "Interreg V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020".

Την ημερίδα διοργάνωσε το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη στο ξενοδοχείο King George του Συντάγματος.

Όπως αναφέρει ο Αλέξανδρος Μαλαγάρης, "Καθ' ομολογία όλων, ήταν μια μοναδική εκδήλωση με τη συμμετοχή μεγάλων οργανισμών, ιδρυμάτων, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, ερευνητών και εθελοντών, που δραστηριοποιούνται με κοινή θεματική τη θάλασσα και το περιβάλλον, έχοντας όλοι την ειλικρινή βούληση για επωφελή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Ευκαιρία να επανασυνδεθώ με αγαπημένους φίλους και να κάνω νέες γόνιμες γνωριμίες με στόχο τη κοινή δράση για τη προστασία της θάλασσας.

Ευχαριστώ πολύ το Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη για τη πρόσκληση, την απαράμιλλη φιλοξενία και την υποστήριξη του".

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Μαλαγάρη στην ημερίδα: