AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Νοε 2017

Υποστήριξη κακοποιημένων γυναικών στο Νοσοκομείο Σάμου


Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όσες κακοποιημένες γυναίκες αισθάνονται ότι το έχουν ανάγκη παρέχονται για μία εβδομάδα στο Γενικό Νοσοκομείο  Σάμου, έως και τις 2 Δεκεμβρίου.  

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών που έχει ανακηρυχθεί η 25η Νοεμβρίου, η Ελληνική Ιατροδικαστική Εταιρία άνοιξε από σήμερα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τις ιατροδικαστικές δομές στις κακοποιημένες γυναίκες που αισθάνονται ότι το έχουν ανάγκη. 

Συγκεκριμένα, οι ιατροδικαστικές δομές που συμμετέχουν στη δράση θα παρέχουν δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για μία ολόκληρη εβδομάδα, από 25 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου 2017, σε γυναίκες που έχουν βρεθεί αβοήθητες απέναντι σε βίαιες συμπεριφορές ακόμη και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ή τον εργασιακό τους χώρο.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη δράση συμμετέχουν και ιατροδικαστικές δομές των νοσοκομείων που διαθέτουν την ειδικότητα του ιατροδικαστή, ενώ, όπως κάθε χρόνο, στη δράση συμμετέχουν και ιδιωτικές ιατροδικαστικές δομές.  

Υπεύθυνος για τις δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου είναι ο ιατροδικαστής Ιωάννης Δούζης, τηλέφωνο: 2273083100. 

Πηγή: Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και hsfm.gr