AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Νοε 2017

Τουριστικοί επιχειρηματίες από τη Σάμο στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Σμύρνης

Φωτογραφία του Νίκου Στεφανή από τη διεθνή τουριστική έκθεση "Travel Turkey Izmir 2016" στη Σμύρνη

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου ενημερώνει τους επαγγελματίες του τουρισμού ότι η Σάμος θα συμμετάσχει στη μεγάλη Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης "Travel Turkey Izmir 2017" που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Το Επιμελητήριο Σάμου, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των επαγγελματιών για προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νησιού, χρηματοδοτεί όλη αυτή την προσπάθεια με την ενοικίαση χώρου 30 τ.μ και την κατασκευή περιπτέρου.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στη μεγάλη αγορά της Τουρκίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο στο τηλέφωνο 6944570015 (Νίκος Στεφανής) και με το ταξιδιωτικό γραφείο "Samos Travel Services - Κυπραίος Εμμανουήλ", Θεμιστοκλή Σοφούλη 7, στα τηλέφωνα 2273300506 και 6971554031. Το ταξιδιωτικό αυτό γραφείο έχει αναλάβει τη μεταφορά και διαμονή των τουριστικών επιχειρηματιών από τη Σάμο στην Σμύρνη.

Η αποστολή για την Τουρκία θα αναχωρήσει από την πόλη της Σάμου την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί και θα επιστρέψει την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Αν κάποιος επιθυμεί να στείλει υλικό για την έκθεση (εφόσον δεν παρευρεθεί εκεί) μπορεί να το προσκομίσει έως και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στα γραφεία του Επιμελητηρίου.