AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Δεκ 2017

Οι Σαμιώτες στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμου


Στήριξη από πολλές πλευρές δέχεται τις τελευταίες μέρες το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμου.

Όπως αναφέρει η σελίδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο facebook, πρόσφατα  το ΝΠΔΔ του Δήμου Σάμου "Σαμιακή Αρωγή" προσέφερε στο παντοπωλείο γάλα, λάδι, μακαρόνια, ρύζι, μπισκότα, κοτόπουλα και τυρί:


Ο Σύλλογος Σαμίων Αχαΐας "Αρίσταρχος ο Σάμιος" προσέφερε μετά από δωρεές των μελών του ρούχα και παπούτσια στο παντοπωλείο:


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος" προσέφερε τρόφιμα:


Τέλος οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείο ευχαριστούν μία ανώνυμη Σαμιώτισσα που προσέφερε σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών για το παντοπωλείο:


Λίγα λόγια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμου

Ο σκοπός της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου εντάσσεται στο δίκτυο πρωτοβουλιών και δράσεων του Δήμου Σάμου για την κοινωνική προστασία και μέριμνα ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που διαμένουν μόνιμα στο Δήμο και πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Σάμου συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020»

Διανέμει δωρεάν, σε άτομα και νοικοκυριά που το έχουν ανάγκη, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης κλπ. Στελεχώνεται από ένα Κοινωνικό Λειτουργό και ένα Διοικητικό Υπάλληλο και η λειτουργία του βασίζεται σε χορηγίες ιδιωτών, επιχειρήσεων και συλλόγων που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι και επιθυμούν να συνδράμουν στην επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Κάθε δωρεά, όσο μικρή και αν είναι, μπορεί να προσφέρει μεγάλη ανακούφιση σε ένα συμπολίτη μας που αδυνατεί να προμηθευτεί βασικά αγαθά με ίδια μέσα. Αξίζει να στηριχθεί η προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα μας.

Η συλλογή των προϊόντων πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο κτίριο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Μαυρογένειο Σχολή στο Μαλαγάρι Σάμου.