AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Δεκ 2017

Διανομή τροφίμων σε άπορους δημότες από τη "Σαμιακή Αρωγή" από 20/12


Είδη διαβίωσης-διατροφής σε ωφελούμενους του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" θα διανείμει, στο πλαίσιο στήριξης απόρων δημοτών, ενόψει Χριστουγέννων και νέου έτους, η "Σαμιακή Αρωγή", το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Περιβάλλοντος του δήμου Σάμου. Παράλληλα, θα ενισχύσει με τρόφιμα τα Κοινωνικά Παντοπωλεία του δήμου και της Μητρόπολης.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι", θα προτιμηθούν όσοι, με βάση τα προσωπικά στοιχεία που διαθέτει η συγκεριμένη προνοιακή δομή, έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.
 
Ο προτεινόμενος αριθμός, από τους υπευθύνους των δομών του προγράμματος, ανέρχεται σε 81 άτομα, που ανήκουν στις δύο δομές Σάμου, στις δύο Δομές Πυθαγορείου και στις Δομές Καρλοβάσου, Μαραθοκάμπου και Φούρνων Κορσεών.
 
Θα μοιραστούν τρόφιμα πρώτης ανάγκης (σε επαρκή ποσότητα), όπως κρέας, τυρί, γάλα, ζυμαρικά κλπ. Επίσης θα διατεθούν γλυκά (κουραμπιέδες) σε όλους τους ωφελούμενους (225) του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι.
 
Η διανομή θα αρχίσει στις 20 Δεκεμβρίου, από τους υπευθύνους του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι".
 
Στο μεταξύ, η "Σαμιακή Αρωγή" συμπαραστέκεται έμπρακτα και στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Σάμου, με την προσφορά αγαθών, προκειμένου αυτό να τα διανείμει σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, ενόψει εορτών.
 
Πρόκειται για τρόφιμα σε επαρκή ποσότητα, και συγκεκριμένα:
 
- 500 κοτόπουλα κτψ τω 2.000 γραμμ.
 
-  350 κιλά τυρί regato.
 
- 350 τεμ. ελαιόλαδο του 1 Lt.
 
- 350 τεμ. μακαρόνια Νο 6. των 500 γραμμ.
 
- 350 τεμ. ρύζι Καρολίνα του 1 κιλ.
 
- 700 τεμ. γάλακτος μακράς διαρκείας του 1 Lt.
 
- 350 τεμ. Πτί Μπερ των 225 γραμ.
 
Τέλος, η "Σαμιακή Αρωγή" θα συνδράμει και στη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, με την προσφορά αγαθών (500 κοτόπουλα των 1.500 γραμμ.), προκειμένου να τα διανείμει σε συμπολίτες μας, για τις γιορτές.