AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Μαρ 2018

Κλειστοί δρόμοι στη Σάμο την Κυριακή 4/3 λόγω ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου

Φωτογραφία: Μαρία Βουγιούκα

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Σάμο την Κυριακή 4 Μαρτίου, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των αθλητών που θα λάβουν μέρος στον 2ο ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου "Πυθαγόρας ο Σάμιος".


Ειδικότερα, όπως ενημερώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (ΔΟΠΠΟΝΑΣ), το τμήμα του οδικού δίκτυο "Οικισμός Ηραίου-πόλη της Σάμου" (μέσω Πυθαγορείου) θα παραμείνει κλειστό από τις 8.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων προς την πόλη της Σάμου, από Ηραίον κι αντίστροφα, θα πραγματοποιείται μέσω της επαρχιακής οδού Χώρας-Μυτιληνιών.

Επίσης, στην παραλιακή οδό της πόλης της Σάμου, από το ύψος του Ναυτικού Κλιμακίου έως το Γεφυράκι, η κυκλοφορία θα εκτραπεί στη λωρίδα προς την πλευρά της πόλεως.

Προς διευκόλυνση του κοινού θα υπάρχει κατάλληλη σήμανση και αστυνόμευση των οδών.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου αποφάσισε τις ακόλουθε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει του ημιμαραθώνιου αγώνα:


 

Τέλος το Λιμεναρχείο Σάμου γνωστοποίησε ότι στο πλαίσιο διεξαγωγής του 2ου Ημιμαραθώνιου δρόμου και του δρόμου 4 χιλιομέτρων, την Κυριακή 4 Μαρτίου, από την ώρα 09:00 έως και την 12:00 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σάμου (Δικαστήρια) έως και το κόμβο Μαλαγαρίου.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας δεν θα επιτρέπεται η διέλευση κανενός τύπου οχήματος παρά μόνο των  ασθενοφόρων και τυχόν έκτακτων περιστατικών υγείας.

Το τμήμα του δρόμου από το ύψους του Ναυτικού Σταθμού Σάμου έως και το ύψος της οδού Ι. Λεκκάτη (Γεφυράκι) στο ρεύμα προς τον παλαιό λιμένα θα αμφιδρομηθεί  και η διέλευση των οχημάτων θα διεξάγεται  σύμφωνα με τις υποδείξεις των στελεχών του Λιμεναρχείου. Ως εκ τούτου οι πολίτες της Σάμου παρακαλούνται να μην σταθμεύουν τα οχήματά τους στους προαναφερόμενους χώρους.