AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Ιουν 2019

ΒΙΝΤΕΟ: Το "Tour de Samos 2019" σε 16 λεπτά!

Φωτογραφία από τη σελίδα Triskelion στο Facebook

Ένα νέο, όμορφο βίντεο-αφιέρωμα για τη διοργάνωση του "Tour de Samos 2019", που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στο νησί, με τη συνδιοργάνωση του δήμου Σάμου και του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού, βλέπει το φως της δημοσιότητας!

Το "Tour de Samos" αποτελεί ένα event που συνδυάζει περιήγηση και regularity event για ιστορικά-κλασικά οχήματα. Με συνολικό μήκος 209,64 χλμ και δύο σκέλη, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει οδηγική απόλαυση μέσα από τις όμορφες διαδρομές της Σάμου, αλλά και αρκετό χρόνο για ξεκούραση κι εξερεύνηση των ιδιαίτερα όμορφων περιοχών του νησιού.

Η άφιξη των εκτός Σάμου συμμετεχόντων έγινε την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Το ίδιο βράδυ, μετά τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο, τα οχήματα βρέθηκαν παρατεταγμένα κι έτοιμα για την πανηγυρική εκκίνηση από το λιμάνι του Καρλοβάσου.

H πρώτη ημέρα, Σάββατο 15 Ιουνίου, περιελάμβανε διαδρομές στα δυτικά, όπως Μαραθόκαμπος, Λιμνιώνας, Δρακαίοι, με επιστροφή στο Καρλόβασι.

Τη δεύτερη ημέρα, Κυριακή 16 Ιουνίου, σειρά είχαν το Βαθύ και το Πυθαγόρειο, όπου και έγινε ο τερματισμός.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο Καρλόβασι το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα με τα οχήματα παρατεταγμένα και τους συμμετέχοντες να δίνουν ραντεβού στο "Tour de Samos 2021".

Δείτε το βίντεο του "Tour de Samos 2019"!

Πηγή βίντεο: ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com