AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Δεκ 2019

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη της Σάμου αυτό το Σαββατοκύριακο!


Σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί στην πόλη της Σάμου το Σαββατοκύριακο αυτό, 21 και 22 Δεκεμβρίου!

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου:

- Έως τις 2 Ιανουαρίου, σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων: Διαδραστικά Χριστουγεννιάτικα περίπτερα για παιδιά που θα περιλαμβάνουν "Στέκι των μικρών", face painting,  σπιτάκι Άγιου Βασίλη, Σοκολατόσπιτο, "cine των μικρών" (προβολή παιδικών Xριστουγεννιάτικων ταινιών), "Μαστροκατασκευές" (Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες & κατασκευές) και Sweet Home με μοναδικά γλυκά.

- 12:00: "Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους μουσικούς του δρόμου".

- Πρωί: Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Ειδικών Σχολείων Σάμου στον εμπορικό δρόμο της πόλης.
    
- 16:00, πλατεία Πυθαγόρα: Εκκίνηση "Santa Claus bike race".
   
- Σαββατοκύριακο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τίτλο "Έρχονται Χριστούγεννα στο Μουσείο Οίνου της ΕΟΣΣ".

- Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου διοργανώνει Xριστουγεννιάτικο παζάρι στους χώρους του σχολείου.

- Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τους σπουδαστές του μουσικού προγράμματος της Ομάδας Τέχνης και Πολιτισμού "Σαμart", στις 6.00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου:
    
- 12:30-13:30: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και χοροί στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και στην παραλιακή οδό από τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου.

- 18:00: Χριστουγεννιάτικο bazaar από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Ειδικών Σχολείων Σάμου στον εμπορικό δρόμο της πόλης.  

- 19:00: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Ιερά Μητρόπολη Σάμου στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com