AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Νοε 2012

Ταινίες που προβάλλονται στη Σάμο


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου προβάλλει σήμερα στην αίθουσα της Λέσχης Φοιτητών Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι (ώρα έναρξης: 21:00) και αύριο την ίδια ώρα στη Λέσχη Ερασιτεχνών στο Βαθύ την ταινία "Άμα Δε Σε Θέλει...". Πρόκειται για μια κωμωδία ελληνικής παραγωγής του 2010.

Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Τζώνυ στα 37 του, μουσικός, βλέπει τα χρόνια να περνούν κι αυτό που πάντα πίστευε πως θα έκανε –να παίζει μουσική, να συνθέτει και να δημιουργεί– να μη συμβαίνει. Έχει καταντήσει εδώ και τρία χρόνια να παίζει πιάνο σε ένα ρεστoράν πολυτελείας και να πίνει ατελείωτα μπουκάλια ουίσκι για να ηρεμεί αυτή τη δεύτερη φωνή που ακούει μέσα του. Έχει δεσμό εδώ και πέντε χρόνια με τη Μαρία με την οποία πρόκειται να παντρευτούν σε τρεις μήνες. Όμως, η ζωή θα του τα φέρει αλλιώς κι ο Τζώνυ, που μια ζωή αφήνει τα πράγματα να 'ρθουν όπως έρθουν, εκείνο το βράδυ... θα δει τη ζωή του να τινάζεται στον αέρα.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Νεμέας. Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Δήμητρα Στογιάννη.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Kινηματογραφική Λέσχη Σάμου: τηλ. 2273023174 και 2273023845.




Ο κινηματογράφος Crystal Plex προβάλλει έως και την Τετάρτη 14/11, καθημερινά στις 21:15 την ταινία “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι”. Πρόκειται για μια βιογραφική περιπέτεια ελληνικής παραγωγής του 2012.

Η υπόθεση της ταινίας:
Η ταινία παρουσιάζει την ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, ενός πειρατή που γίνεται ζάμπλουτος έμπορος χαβιαριού και δεν σταματά να αγωνίζεται ενάντια σε κάθε εμπόδιο για την απόκτηση χρήματος, εξουσίας και πολιτικής επιρροής, για να χαρίσει στο τέλος όλα του τα υπάρχοντα στο όνομα της αγάπης. Η ιστορία ξεκινά από τα Ψαρά του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης στη Ρωσία, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας για να καταλήξει στη διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την Επανάσταση του 1821.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Σμαραγδής. Πρωταγωνιστούν: Σεμπάστιαν Κοχ, Κατρίν Ντενέβ, Εβγκένι Στίτσκιν, Τζον Κλιζ, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Όλγκα Σουτούλοβα, Λάκης Λαζόπουλος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Άκης Σακελλαρίου κ.ά.

Δείτε το trailer της ταινίας:


 Κινηματογράφος Crystal Plex: τηλ. 2273080111.