AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Απρ 2013

Προετοιμασία ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου

 
Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Σάμου προετοιμάζεται, και παράλληλα ζητά τη βοήθεια όλων των κατοίκων του νησιού, για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.
 
Για το σκοπό αυτό πραγματοποίησε συναντήσεις με τις Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου Σάμου και με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων προκειμένου να συζητηθούν ανοιχτά τα προβλήματα που υπάρχουν, να καταγραφούν οι ανάγκες και το απαιτούμενο προσωπικό, αλλά και για να ανταλλαγούν απόψεις για την καλύτερη οργάνωσή και τη συνεργασία του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας με τους συναρμόδιους φορείς.
 
Την Τετάρτη 20/3, στις 18:30, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Μαραθόκαμπο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του τοπικού συμβουλίου, παρουσία εκπροσώπων των εθελοντικών ομάδων και προέδρων της τοπικής Δημοτικής Ενότητας.

Την Πέμπτη 28/3, στις 11:00, πραγματοποιήθηκε υπηρεσιακή συνάντηση εκπροσώπων της Πολιτικής Προστασίας με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, Θρασύβουλο Ζαγγογιάννη, προκειμένου να τον καλωσορίσουν και παράλληλα να τον ενημερώσουν, ευχόμενοι να επαναληφθεί το ίδιο θετικό αποτέλεσμα με τις αντιπυρικές περιόδους 2011- 2012.

Την Παρασκευή 29/3, στις 19:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Καρλόβασι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, του Αντιδημάρχου Σάμου Ματθαίου Εμμανουήλ, Προέδρων τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβασίων και εκπροσώπων των εθελοντικών ομάδων πυρόσβεσης απ΄ όλα τα τοπικά διαμερίσματα. 
 
Η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική και πέρα από τα θέματα οργάνωσης αναδείχθηκαν και άλλα σοβαρά θέματα τα οποία μετά από απαίτηση των εθελοντών και των Προέδρων θα απασχολήσουν το Σ.Τ.Ο, που θα γίνει  στις 22 Απριλίου 2013.
 
Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα πραγματοποιηθούν παρόμοιες συναντήσεις στη Δημοτική Ενότητα Βαθέος και την επόμενη στη Δημοτική Ενότητα Πυθαγορείου.