AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Ιουν 2013

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Το 13ο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Α.Ο. Πολυκράτη


Με επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 16/6 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πυθαγορείου το 13ο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Α.Ο. Πολυκράτη.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν 5 αγόρια και 62 κορίτσια γεννημένα από την 1-1-2000  έως  31-12-2006. Τα σωματεία που συμμετείχαν είναι ο Α.Σ. Αναγέννηση Σάμου (με οκτώ ομάδες  κοριτσιών), ο Α.Σ. Ερμής Σάμου (με τρεις ομάδες κοριτσιών) και ο διοργανωτής Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ Πυθαγορείου (με πέντε ομάδες κοριτσιών και μία αγοριών).

Το τουρνουά μίνι βόλεϊ του Α.Ο. Πολυκράτη έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια και σκοπό έχει την  ανάπτυξη – διάδοση του αθλήματος, τονίζοντας ότι «δεν είναι αυτοσκοπός η νίκη» αλλά το ευ αγωνίζεσθε, ο σεβασμός προς τον αντίπαλο, το διαιτητή, τους κανόνες που διέπουν το άθλημα

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά είχαν την δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από την ζωγραφική και το σχέδιο, καθώς σε μια κόλλα χαρτί Α4 που τους παρείχε ο διοργανωτής ζωγράφισαν ή σχεδίασαν κάτι σχετικό με το βόλεϊ ή την ομάδα τους. Οι ζωγραφιές στο τέλος τοιχοκολλήθηκαν από τον διοργανωτή προκειμένου να έχουν οι γονείς την δυνατότητα να απολαύσουν τις δημιουργίες των παιδιών. 

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και δίνοντας ραντεβού για την επόμενη σεζόν, η οποία θα αρχίσει στα μέσα Σεπτέμβρη.

Δείτε φωτογραφίες από το 13ο τουρνουά μίνι βόλεϊ του Α.Ο. Πολυκράτη: