AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Ιουν 2013

Η ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου για το «Θεόφιλος»


Επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστή Μουσουρούλη, με αφορμή ακυρώσεις δρομολογίων του «Θεόφιλος» απέστειλε ο Πρόεδρος της Νομαρχιακή Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Νομού Σάμου, Νίκος Στεφανής. Την κοινοποίησε και στη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.

Σε αυτήν επισημαίνει στον Υπουργό ότι «τα νησιά μας τις τελευταίες μέρες βιώνουν και πάλι των θαλάσσιο αποκλεισμό με τη Βόρειο Ελλάδα.

Δυστυχώς και πάλι η εταιρεία ΝΕΛ δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της με αποτέλεσμα να μην εκτελεστεί το δρομολόγιο του «Θεόφιλος» και να ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες που είχαν προορισμό την Σάμο και την Ικαρία.

Πρέπει να καταλάβετε ότι ένας Νομός που πλήττεται από τη μη καλή πορεία του τουρισμού έχει να αντιμετωπίσει και τα σοβαρά προβλήματα με την ακτοπλοΐα. 

Κύριε Υπουργέ,

Εσείς ως νησιώτης πρέπει να δώσετε λύση και να προσπαθήσετε για την άμεση επίλυση του προβλήματος, έτσι ώστε να έχουν οι κάτοικοι της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων την ελπίδα ότι θα τα καταφέρουν σ' αυτήν τη δύσκολη τουριστική περίοδο που διανύουμε
».