AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Ιουν 2013

Καθαρισμός βυθού & παραλίας στην Αρκουδόλακα την Κυριακή 7/7

Η εικόνα της παραλίας έχει βελτιωθεί σε σχέση με αυτή τη φωτογραφία, ωστόσο ο πλήρης καθαρισμός της έχει πολύ δρόμο ακόμα...

Τον εθελοντικό καθαρισμό του βυθού και της παραλίας του Άγριου στην Αρκουδόλακα θα πραγματοποιήσει στις 7 Ιουλίου ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου.

Για τις απόμερες παραλίες όπου δεν υπάρχει το άμεσο οικονομικό κίνητρο της τουριστικής εκμετάλλευσης, ο ευαισθητοποιημένος κάτοικος και επισκέπτης, έχει αποδειχτεί, πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου και το φετινό καλοκαίρι επικεντρώνει τις περιβαλλοντικές του δράσεις στην αποφόρτιση των απόμερων παραλιών του νησιού μας από τα σκουπίδια που υποβαθμίζουν αυτούς τους μικρούς παραδείσους για χρόνια. Τη δράση υποστηρίζουν με την έμπρακτη συμμετοχή τους η Δημοτική Κοινότητα Βαθέος και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Σάμου.

Η ώρα συγκέντρωσης στην παραλία είναι 10:00 π.μ. Θα χρειαστούν σκαπανικά υλικά (τσάπες, φτυάρια, τσουγκράνες) και μεγάλο ξυλοκοπτικό για να ξεθαφτούν οι 5 βάρκες που έχουν γίνει ένα με πεσμένους κορμούς και τα βότσαλα. 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 22730-80321, στο e-mail: samosdivers@gmail.com και στο facebook.