AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Δεκ 2013

Κυνήγι Θησαυρού στο Καρλόβασι στις 22 Δεκεμβρίου


Το Τοπικό Τμήμα Καρλοβασίων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, με την ευγενική χορηγία του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβασίων, διοργανώνει στις 22 Δεκεμβρίου το παιχνίδι "Κυνήγι Θησαυρού" στο Καρλόβασι, για μαθητές από την έκτη δημοτικού έως και τη δευτέρα λυκείου.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να λυθούν οι πρωτότυποι γρίφοι με ομαδικό παιχνίδι και να βοηθηθεί ο Αη Βασίλης να βρεί τον δρόμο του και να  οδηγηθεί στην πλατεία Καρλοβάσου.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να αποτελούνται απο 4 άτομα και να βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία στις 10:30 π.μ. για να τους δοθούν οι εντολές του παιχνιδιού.
Πληροφορίες αλλά και οι αιτήσεις συμμετοχής συμπληρώνονται στην Γραμματεία της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβασίων, υπεύθυνη Μαρία Ψαριανού στο τηλέφωνο 2273350801, Κατερίνα Ξάνθου στο τηλέφωνο 6981713152 και ηλεκτρονικά στο e-mail xanthou.kat@gmail.com

Η έναρξη θα γίνει στις 11:00 π.μ. και η λήξη περίπου στις 13:30 μ.μ, οπότε θα ανακοινωθούν οι νικητές της ομάδας που θα λύσει τους περισσότερους γρίφους και οι οποίοι θα επιβραβευτούν από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβασίων.