AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Δεκ 2013

Το παιχνίδι του "Κρυμμένου Θησαυρού" στην Παραμυθούπολη

 

Δωδεκαμελής αντιπροσωπεία από το "Πλήρωμα 94", μια ομάδα από την Πάτρα, εξειδικευμένη σε διοργάνωση παιχνιδιών πόλης, θα βρεθεί στην πόλη της Σάμου το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, καλεσμένη του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου, προκειμένου να συντονίσει εορταστικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο της Παραμυθούπολης.

Οι Πατρινοί θα βρεθούν στην Πλατεία Πυθαγόρα το Σάββατο το πρωί, όπου παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να προσέλθουν και να συμμετάσχουν σε μία σειρά από διαδραστικές δραστηριότητες ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του κι ένας Χιονάνθρωπος με το δέντρο του έχουν ετοιμάσει ευχάριστες δοκιμασίες για όλους και επιβράβευση κάθε προσπάθειας με δώρα εποχής.

Στόχοι της δράσης είναι η δημιουργία εορταστικού κλίματος στην πόλη και η διασκέδαση και ψυχαγωγία των συμμετεχόντων, μικρών και μεγάλων. Ειδικά για την εκδήλωση έχουν ετοιμαστεί γρίφοι, ερωτήσεις με ενδιαφέρον χριστουγεννιάτικο, σαμιώτικο και εγκυκλοπαιδικό, καθώς και "φέρτε" - δοκιμασία κατά την οποία τα παιδιά θα πρέπει να εντοπίσουν και να φέρουν σε γρήγορο χρόνο αντικείμενα που θα τους ζητούνται.

Ταυτόχρονα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της πλατείας και των πεζόδρομων θα υπάρχουν απλές ασκήσεις για τα πολύ μικρά παιδιά και επιβράβευση της προσπάθειας τους, με δώρα που θα δίνονται από τον Άι Βασίλη.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα διεξαχθεί στην πόλη της Σάμου ένα παιχνίδι "Κρυμμένου Θησαυρού", δράση σχεδιασμένη ειδικά για ολιγομελείς ομάδες ενηλίκων. Πρόκειται για το κλασικό παιχνίδι πλοήγησης το οποίο θα κατευθύνει τους συμμετέχοντες, μέσω οδηγιών, σε σημεία εντός της πόλης με τελικό προορισμό και έπαθλο την εύρεση του Θησαυρού.

Η ομάδα που θα συνδυάσει στο κυνήγι της ταχύτητα, συνεργασία, σκέψη, γνώση και τύχη και θα φτάσει πρώτη στο Θησαυρό θα βραβευτεί στην ειδική απονομή που θα ακολουθήσει. Όλοι οι συμμετέχοντες θα διασκεδάσουν από κοινού στο πάρτι λήξης της δράσης, όπου και θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού και να γνωρίσουν τους διοργανωτές τους. Μικροί-μεγάλοι, λοιπόν, έχουν λόγο να βρεθούν στην Παραμυθούπολη το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, οι μικροί στις 11 το πρωί, οι ενήλικες στις 6 το απόγευμα.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 13/12 στο τηλέφωνο 6947074260, στην κ. Μαρία Γηραλεξη, και το Σάββατο 14/12 το πρωί σε ειδικά στημένο πάγκο συμμετοχών στην Πλατεία Πυθαγόρα.