AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Μαΐ 2014

Κάλεσμα των υποψήφιων Δημάρχων Σάμου προς τους εκλογείς


Την ψήφο των εκλογέων της Σάμου ζητούν με μηνύματά τους προς τους πολίτες οι δύο αντίπαλοι στις εκλογές της 25ης Μαΐου για την ανάδειξη νέου Δημάρχου Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Η Σάμος μπροστά", και Στέλιος Θάνος, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Δράση - Ενότητα - Προοπτική για μια καλύτερη Σάμο".

Ο κ. Αγγελόπουλος  αναφέρει τα εξής:

"Αντλούμε δύναμη και πίστη από όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που την προηγούμενη Κυριακή έδωσαν την πρώτη θέση και την προοπτική της νίκης στο Συνδυασμό μας, εκφράζοντας τη βούλησή τους να πάει επιτέλους η Σάμος μπροστά.

Τους καλώ να δώσουν το ίδιο δυναμικό παρόν και στην κάλπη της 25ης Μαΐου. Καλώ επίσης να συστρατευθούν μαζί μας όλοι οι Σαμιώτες και Σαμιώτισσες που αποζητούν την ανατροπή, επιθυμούν την αλλαγή και διεκδικούν μια νέα προοπτική για το νησί μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Όλοι μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε για το νησί μας.

Κανείς δεν θα μείνει πίσω, όταν η Σάμος μας θα πάει μπροστά.

Σας Ευχαριστώ Όλους,

Μιχάλης Αγγελόπουλος"

Στο αντίστοιχο  κάλεσμά του προς τους ψηφοφόρους ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Σάμου, Στέλιος Θάνος αναφέρει:

"Αγαπητοί συμπατριώτες,

Την Κυριακή θα κληθούμε στις κάλπες για να επιλέξουμε τον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μας σε κάθε στιγμή για τον τόπο μας χειμώνα – καλοκαίρι.

Την Κυριακή επιλέγουμε αυτόν που ξέρει να ακούει, να συνεργάζεται, που καταλαβαίνει τους ανθρώπους του μόχθου, που είναι ένας από εμάς.

Αυτή την Κυριακή δεν επιλέγουμε έναν υπάλληλο για την γραφειοκρατική διαδικασία αλλά τον άνθρωπο που θα σταθεί μαζί μας σε κάθε λύπη και χαρά.

Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε τον φίλο, τον γείτονα, τον άνθρωπο που  σίγουρα θα συναντάμε κάθε μέρα στο δρόμο μας, τυχαία, χωρίς ραντεβού και αναμονή να έρθει κάποιος από κάπου αλλού, για να του πούμε το πρόβλημα μας.

Φίλοι Σαμιώτες, ψηφίζουμε Στέλιο Θάνο
".