AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Μαΐ 2014

Χριστιάνα Καλογήρου: "Ευκαιρία για αλλαγή πλεύσης..."


Τη στήριξη των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου ζήτησε σήμερα η υποψήφια Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία χθες πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή της στη Σάμο.

Σε δήλωσή της την Παρασκευή, η επικεφαλής του συνδυασμού "Εμείς, για το Αιγαίο" αναφέρει:

"Λίγες ώρες πριν από την Κυριακή των εκλογών, θα ήθελα να καλέσω όλους τους συμπολίτες μας, με την καθολική τους συμμετοχή και την απόφασή τους, να ορίσουν μια νέα πορεία για το Βόρειο Αιγαίο.

Έχουμε σήμερα μια ευκαιρία ανάπτυξης, προοπτικής και αλληλεγγύης.

Σε αυτή την πορεία, η παράταξή μας, "Εμείς, για το Αιγαίο", ζητάει την εμπιστοσύνη σας.

Η δύναμη των νησιών μας, είναι η δύναμη των ανθρώπων τους. Μόνο εμείς ορίζουμε το μέλλον μας".

Το βράδυ της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο "Σάμος", η κ. Καλογήρου παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός της, αλλά και τον υποψήφιο χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Μιλώντας στην εκδήλωση, υπογράμμισε ότι "σε μόλις τρεις μέρες, η Περιφέρειά μας, έχει μια σημαντική ευκαιρία. Μια ευκαιρία αλλαγής πλεύσης. Μπορεί να μπει σε ένα νέο δρόμο. Σε ένα δρόμο προοπτικής και εξέλιξης.

Την Κυριακή, 18 Μαΐου, εσείς, εμείς, όλοι μας από κοινού, αποφασίζουμε για το Βόρειο Αιγαίο. Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη. Η στιγμή είναι οριακή. Από εμάς εξαρτάται να δώσουμε αέρα στην ανανέωση και δύναμη στο δικαίωμα της ελπίδας. Με τη δική μας απόφαση διαμορφώνεται το μέλλον.

Σε αυτή την οριακή και δύσκολη εποχή, η συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια είναι κάτι περισσότερο από υποχρέωση. Είναι καθήκον. Γιατί, μόνο με τη συμμετοχή όλων, μπορεί η Περιφέρεια να ξαναβρεί μια δύναμη αναγέννησης. Την αναγέννηση που μπορούμε να φέρουμε και η Περιφέρεια δικαιούται
".