AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Μαΐ 2014

"Η Πεντάμορφη και το Τέρας" από 22-26/5 στο Cine Olympia


Την ταινία "Η Πεντάμορφη και το Τέρας" θα προβάλλει από την Πέμπτη 22 έως και τη Δευτέρα 26 Μαΐου, καθημερινά στις 21:15, το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου. Το Σάββατο 24/5 και την Κυριακή 25/5 στις 6 το απόγευμα θα προβάλλει επίσης την ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο "Η Lego ταινία (The Lego Movie)".

"Η Πεντάμορφη και το Τέρας" είναι μια ταινία φαντασίας, γαλλικής παραγωγής του 2014.

Η υπόθεση της ταινίας:

Το 1720, ένας έμπορος ανακαλύπτει ένα φοβερό τέρας σε κάστρο και καταδικάζεται σε θάνατο επειδή έκοψε ένα τριαντάφυλλο. Το τελευταίο από τα έξι παιδιά του, η Μπελ, αποφασίζει να θυσιάσει τον εαυτό της στη θέση του. Η νεαρή κοπέλα προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστήρια του κάστρου του θηρίου, ένα μοναχικό και άγριο ον που κάποτε ήταν ένας μεγαλοπρεπής πρίγκιπας. 



Σκηνοθεσία: Christophe Gans. Πρωταγωνιστούν: Vincent Cassel, Lea Seydoux Andre Dussolier κ.ά.

Διάρκεια: 112 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:







"Η Lego ταινία" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2014.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ο Έμετ είναι ένας συνηθισμένος τύπος, ένα από τα Λέγκο που ακολουθούν πιστά τους κανόνες, που όμως περνιέται από λάθος σαν το πλέον ιδιαίτερο άτομο και το κλειδί για τη διάσωση του σύμπαντος. Με τη βοήθεια μιας μυστικής οργάνωσης, μιας σκληρής γυναίκας και του Μπάτμαν, ο Έμετ θα ηγηθεί της πάλης ενάντια του δαιμονικού τυράννου που απειλεί να καταστρέψει τα πάντα με τα να κολλήσει μεταξύ τους. 




Σκηνοθεσία: Phil Lord και Christopher Miller. Μεταγλωττισμένο στα ελληνικά με τις φωνές των: Σταύρος Σιούλης (Έμμετ), Τάνια Παλαιολόγου (Ζόρικη), Ντίνος Σούτης (Βιτρούβιος), Νίκος Νίκας (Μεγιστάνας), Χρήστος Θάνος (καλός και κακός αστυνομικός), Γιώργος Πετρόχειλος (Σιδερογιένης), Κωνσταντίνος Κακούρης (Μπάτμαν), Θανάσης Κουρλαμπάς (Σούπερμαν), Στεφανία Φιλιάδη (πριγκίπισσα Μονοκερούλα), Λορέντζος Φραγκούλης (Μπένι), Άλκης Ζερβός (Αβραάμ Λίνκολν), Γιώργος Φραντζεσκάκης (Πιλότος), Θοδωρής Σμέρος (Ιππότης), Σοφία Καψαμπέλη (άγαλμα της ελευθερίας) και Βασίλειος Τσιτομενέας (Φιν).

Διάρκεια: 100 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Cine Olympia: Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 27, στην πόλη της Σάμου.

Τηλέφωνο για κρατήσεις στον πριβέ χώρο: 2273025011.