AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαΐ 2014

Στη Σάμο τον Αύγουστο 120 κορυφαίοι tour operators


Την παρουσία 120 από τους μεγαλύτερους στον κόσμο tour operators στη Σάμο στις 23 Αυγούστου εξασφάλισε ο Μιχάλης Αγγελόπουλος. Θα βρεθούν στο νησί προκειμένου να γνωρίσουν τις ομορφιές του, στο πλαίσιο κρουαζιέρας που διοργανώνει η "Louis Cruises". Ευχαριστήρια επιστολή τού απέστειλε ο υπεύθυνος Τύπου της εταιρείας στην Ελλάδα.

Σε αυτήν ο Γιώργος Λυμπέρης αναφέρει :

"Αγαπητέ κύριε Αγγελόπουλε,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οι επίμονες και μαχητικές προσπάθειές σας για την τόνωση του τουρισμού του νησιού μας, της όμορφης Σάμου, καρποφόρησαν με τον καλύτερο τρόπο.

Μόλις λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα από την Louis Cruises με το οποίο επιβεβαιώνεται η έγκριση του αιτήματός σας, η συμμετοχή δηλαδή των 120 στελεχών από τους μεγαλύτερους tour operators παγκοσμίως κατά την επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου Louis Cristal στο νησί της Σάμου, στις 23 Αυγούστου.

Η επιτυχία σας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για το νησί της Σάμου αφού τα συγκεκριμένα στελέχη τα οποία είναι υπεύθυνα για το 80% της αγοράς θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στο νησί μας για πάνω από 6 ώρες και να δουν από κοντά όλα αυτά που μπορεί να προσφέρει στους ταξιδιώτες.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επικράτησή σας στον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επαναληπτικές της ερχόμενης Κυριακής, επιτυχία η οποία θεωρείται δεδομένη κρίνοντας και από το αποτέλεσμα του παραπάνω εγχειρήματος του οποίου υπήρξατε εμπνευστής
".