AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Μαΐ 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με σαμιώτικους χορούς υποδέχτηκαν τους Δανούς τουρίστες!


Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου (Χ.Σ.Μ.Σ) συμμετείχε το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του Επιμελητηρίου Σάμου, Γιώργου Κυριαζή, στην υποδοχή των πρώτων 140 επιβατών από το Aalborg της Δανίας, οι οποίοι ταξίδεψαν με την αεροπορική εταιρία Primera Air και το ταξιδιωτικό γραφείο Aarhus Charter.

Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου Σάμου χορευτές του Χ.Σ.Μ.Σ. υποδέχθηκαν μαζί με τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες του νησιού τους επιβάτες από τη Δανία, και αφού βοήθησαν στην απονομή δώρων, παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τη Σάμο.






Οι χορευτές (Αγγελική Μιχαλάκη, Γιώργος Κουτράκης, Ελένη Ζάγκα, και Αλέξανδρος Σκούφος) μαζί με τον χοροδιδάσκαλο τους, Μάκη Ευαγγέλου, καταχειροκροτήθηκαν από τους ξένους επισκέπτες, δίνοντας τους μια πρώτη άποψη της σαμιακής μουσικοχορευτικής παράδοσης.



Στην εκδήλωση χόρεψαν επίσης η πρόεδρος του Χορευτικού Συγκροτήματος Μυτιληνιών Σάμου, Σταματία Κρητικού, η αντιπρόεδρος, Νίκη Ζάγκα, η γραμματέας, Ειρήνη Χατζηκυριακού και τα μέλη του Δ.Σ., Ελένη Κατσαρού και Γεωργία Δαφνάκη.

Το Χορευτικό Συγκρότημα Μυτιληνιών Σάμου με τη συμμετοχή του αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την αρωγή του στους τοπικούς επιχειρηματίες και το Επιμελητήριο Σάμου στηρίζοντας παράλληλα την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Σάμου.