Οι σαμιώτικες νοστιμιές, μαγειρεμένες με ντόπιο κρασί, είναι το αντικείμενο του τετραδίου-λευκώματος που εξέδωσαν πρόσφατα και πωλούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ).
Πρόσφατα τα ΕΛ.ΤΑ ξεκίνησαν την έκδοση νέας ενότητας τετραδίων πολυτελείας, με γενικό θέμα "Οι Συνταγές μου". Πρόκειται για ένθετο δεκαεξασέλιδο με συνταγές μαγειρικής και 100 φύλλα με γραμμογράφηση τετραδίου.
Εν προκειμένω, το δεύτερο τετράδιο τής εν λόγω ενότητας αναφέρεται σε 14 συνταγές της Σάμου, σε συνδυασμό με τα φημισμένα κρασιά που το νησί παράγει, μαγειρεμένες από τη chef Αργυρώ Ζαφείρη - Περιφερειάρχη Γαστρονομίας βορείου Αιγαίου.
Η έκδοση υλοποιήθηκε σε συνεργασία των ΕΛ.ΤΑ με την Ε.Ο.Σ.Σ, σε επιμέλεια και καλλιτεχνική φωτογράφηση του Χρυσόστομου Γαλαθρή.
Το λεύκωμα, που κυκλοφορεί και στα αγγλικά, απευθύνεται σε κοινό που ενδιαφέρεται για ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις ή απλά επιθυμεί να δωρίσει ένα ξεχωριστό τετράδιο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις νοικοκυρές, αλλά και για όσους ασχολούνται με τη μαγειρική και τη γαστρονομία.
Η τιμή πώλησής του, από τα κατά τόπους καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ πανελλαδικά, ορίστηκε στα 3 ευρώ (μαζί με τον Φ.Π.Α 23 %), ενώ στους Νομούς που υπάγονται σε συντελεστή 16% Φ.Π.Α είναι φθηνότερο.
Δείτε το λεύκωμα σε πλήρη οθόνη!
Πρόσφατα τα ΕΛ.ΤΑ ξεκίνησαν την έκδοση νέας ενότητας τετραδίων πολυτελείας, με γενικό θέμα "Οι Συνταγές μου". Πρόκειται για ένθετο δεκαεξασέλιδο με συνταγές μαγειρικής και 100 φύλλα με γραμμογράφηση τετραδίου.
Εν προκειμένω, το δεύτερο τετράδιο τής εν λόγω ενότητας αναφέρεται σε 14 συνταγές της Σάμου, σε συνδυασμό με τα φημισμένα κρασιά που το νησί παράγει, μαγειρεμένες από τη chef Αργυρώ Ζαφείρη - Περιφερειάρχη Γαστρονομίας βορείου Αιγαίου.
Η έκδοση υλοποιήθηκε σε συνεργασία των ΕΛ.ΤΑ με την Ε.Ο.Σ.Σ, σε επιμέλεια και καλλιτεχνική φωτογράφηση του Χρυσόστομου Γαλαθρή.
Το λεύκωμα, που κυκλοφορεί και στα αγγλικά, απευθύνεται σε κοινό που ενδιαφέρεται για ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις ή απλά επιθυμεί να δωρίσει ένα ξεχωριστό τετράδιο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις νοικοκυρές, αλλά και για όσους ασχολούνται με τη μαγειρική και τη γαστρονομία.
Η τιμή πώλησής του, από τα κατά τόπους καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ πανελλαδικά, ορίστηκε στα 3 ευρώ (μαζί με τον Φ.Π.Α 23 %), ενώ στους Νομούς που υπάγονται σε συντελεστή 16% Φ.Π.Α είναι φθηνότερο.
Δείτε το λεύκωμα σε πλήρη οθόνη!