AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Ιουν 2015

Επιχειρηματική πρόταση για σαμιώτικο μοσχάτο πετιμέζι!


Ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας Aegean Startups, που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κατατέθηκαν συνολικά 23 προτάσεις για νέες επιχειρήσεις σχετικές με το Αιγαίο, οι οποίες και προχωρούν στο τελικό στάδιο. Μεταξύ αυτών προκρίθηκε και η ιδέα για σαμιώτικο μοσχάτο πετιμέζι!

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, βλέπει κανείς τα βασικά σημεία των 23 προτάσεων που προκρίθηκαν στο δεύτερο στάδιο.


Δείτε τώρα και την επιχειρηματική πρόταση "Aegean 4 you, Το Βόρειο Αιγαίο στο πιάτο σας!", που αφορά στην προώθηση αγνών παραδοσιακών προϊόντων από Σάμο, Χίο, Λέσβο και Λήμνο.

Οι 23 αυτές προτάσεις έχουν τεθεί σε ανοιχτή ψηφοφορία μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015, ώστε να αναδειχθεί η πιο δημοφιλής, η οποία θα είναι υποψήφια για ειδικό βραβείο.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η τελική αξιολόγηση στο πλαίσιο της οποίας θα επιλεγούν τα καλύτερα Επιχειρηματικά Σχέδια, ανά θεματική περιοχή. Τα σχέδια αυτά θα παρουσιαστούν στην τελική εκδήλωση του διαγωνισμού, τον Οκτώβριο.

Οι τέσσερις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες, μία ανά θεματική περιοχή, από ομάδες φοιτητών/ αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα βραβευτούν με ειδική διάκριση και βραβείο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ οι τέσσερις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες από ομάδες συμμετεχόντων/συμμετεχουσών εκτός του Πανεπιστημίου Αιγαίου θα βραβευτούν με ειδικά βραβεία, που θα προσφέρουν χορηγοί του διαγωνισμού.

Όλες οι ομάδες που θα διακριθούν θα έχουν πρόσβαση σε μέντορες για τη βελτιστοποίηση της ιδέας τους και την αναζήτηση περαιτέρω χρηματοδότησης ή άλλης βοήθειας. Θα έχουν και πρόσβαση σε υποδομές υποστήριξης (κοιτίδες) εντός και εκτός του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε Αθήνα και νησιά του Αιγαίου, ενώ θα λάβουν δημοσιότητα μέσα από τον διαδικτυακό τόπο του διαγωνισμού και σχετικές δημοσιεύσεις.