AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Σεπ 2015

Παραδόθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες στη Σάμο

Φωτογραφία αρχείου: 902.gr

Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στο λιμάνι Μαλαγαρίου στην πόλη της Σάμου παρέδωσαν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου μέλη των διοικήσεων του τοπικού Εργατικού Κέντρου Σάμου, της Γραμματείας του Π.Α.ΜΕ, του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη και των Συλλόγων Γυναικών του νησιού.

Κάλεσαν όλον τον λαό της Σάμου, τα σωματεία, τις λαϊκές επιτροπές, τους συλλόγους γονέων και τα σχολεία, τους μαζικούς συλλόγους του νησιού μας, να δυναμώσουν την προσπάθεια που γίνεται. Να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και να συμβάλουν στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης η οποία συνεχίζεται.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Εμφιαλωμένο νερό, γάλα μακράς διάρκειας, μπισκότα κάθε είδους, φρυγανιές και παξιμάδια, πάμπερς και πάνες, μωρομάντηλα, χαρτί υγείας και κουζίνας, παιδικά παιχνίδια, κονσέρβες, κουβέρτες και σεντόνια κ.λπ.

Η συγκέντρωση γίνεται στην πόλη της Σάμου στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις ώρες 8 π.μ. - 1 μ.μ. και κάθε Τρίτη απόγευμα από 6 μ.μ. - 8 μ.μ. Στο Καρλόβασι, κατόπιν συνεννόησης και στους Μυτιληνιούς, Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή από τις 6 μ.μ. - 8 μ.μ. στο κάτω σχολειό.

Πηγή: 902.gr