AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Απρ 2016

Εκατοντάδες κιλά φρούτα διατέθηκαν δωρεάν στο Κοκκάρι!


Η Δημοτική Κοινότητα Κοκκαρίου παρέλαβε τη Μεγάλη Τετάρτη ένα φορτίο με φρέσκα ακτινίδια συνολικού βάρους 800 κιλών (80 κιβώτια). Τα φρούτα αυτά μοιράστηκαν σε οικογένειες και κατοίκους μεγάλης ηλικίας, που κυρίως είναι μόνοι τους ή αντιμετώπιζαν ορισμένες δυσκολίες.

Τα φρούτα είναι φρέσκα. Πρόκειται για σοδειά του 2016, η οποία, λόγω του εμπάργκο των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στη Ρωσία, θα είχε καταλήξει στις χωματερές της Βόρειας Ελλάδας. Αντ' αυτού, μοιράστηκε στον κόσμο.

Η όλη ενέργεια αποδίδεται στον δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, ο οποίος φρόντισε να γίνει η προμήθεια και η μεταφορά των φρούτων. Όλη η ποσότητα που έφτασε στο νησί μας διαχειρίστηκε από τον Σύλλογο Τριτέκνων Σάμου, ο οποίος ανέλαβε την διάθεση των 800 κιλών (μια παλέτα) στο Κοκκάρι.

Η Δημοτική Κοινότητα Κοκκαρίου ευχαριστεί τον δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, για τις ενέργειές του, καθώς επίσης και τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Σάμου, Μανώλη Μάρκου για την ευγενική τους προσφορά.

Επίσης ευχαριστεί την δυναμική ομάδα του χωριού, που ανέλαβε το πακετάρισμα των φρούτων και την διανομή τους σε όσους δεν μπορούσαν να έλθουν.


Πηγή: Σελίδα Δημοτικής Κοινότητας Κοκκαρίου στο Facebook