AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Απρ 2016

Διανομή τροφίμων σε απόρους από τη «Σαμιακή Αρωγή»

Φωτογραφία αρχείου

Τρόφιμα θα διανείμει, στο πλαίσιο μέριμνας και στήριξης απόρων δημοτών, το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Περιβάλλοντος «Σαμιακή  Αρωγή» του Δήμου  Σάμου.

Η διανομή θα γίνει σε ωφελούμενους του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και σε οικογένειες προτεινόμενες από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σάμου, που, βάσει των προσωπικών στοιχείων που  διαθέτουν οι  Προνοιακές αυτές Δομές, έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Ο προτεινόμενος αριθμός από τους υπευθύνους των Δομών του Προγράμματος, ανέρχεται σε 82 άτομα, που ανήκουν στις δύο Δομές Σάμου, στις δύο Δομές Πυθαγορείου και στις Δομές Καρλοβάσου, Μαραθοκάμπου και Φούρνων Κορσεών. Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σάμου προτείνει διανομή  σε 42 οικογένειες και 8 μονήρη άτομα.

Συνολικά ο αριθμός των δικαιούχων ανέρχεται σε 90 μονήρη άτομα και 42 οικογένειες.

Από τις 18 Απριλίου θα μοιραστούν από τις εν  λόγω Προνοιακές Δομές τρόφιμα πρώτης ανάγκης (σε επαρκή ποσότητα), όπως κρέας, τυρί, γάλα, μέλι κλπ.

Στο μεταξύ, η «Σαμιακή Αρωγή» θα προσφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς  Μητροπόλεως Σάμου 500 κοτόπουλα των 1.500 γραμμαρίων, για να διανεμηθούν σε άπορους πολίτες της  Σάμου ενόψει Πάσχα.