AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Απρ 2016

Είδη πρώτης ανάγκης σε ανέργους, απλήρωτους και οικογένειες από το ΕΚΣ


Άνεργους, απλήρωτους εργαζόμενους και πολυμελείς οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα κι έχουν ανάγκη από τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης καλεί το επόμενο διάστημα και ενόψει Πάσχα η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου, να έρθουν σε επαφή μαζί της ώστε να πάρουν τρόφιμα και άλλα είδη που έχουν διαθέσει στο ΕΚΣ σωματεία και εργαζόμενοι. 

Η επικοινωνία τους αυτή μπορεί να γίνεται καθημερινά από Δευτέρας έως και Παρασκευή από 08:00-13:00, καθώς και κάθε Τετάρτη από 6:00-8:00μμ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και στο τηλέφωνο 22730-27561 ή με τα σωματεία τους.

Τις ίδιες μέρες και ώρες, όποιος πολίτης της Σάμου θέλει, μπορεί να παραδίδει στο ΕΚΣ τρόφιμα και είδη υγιεινής, για να διατεθούν και αυτά. 

«Καλούμε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να βγουν μπροστά και οργανωμένα να παλέψουν για τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους. Καλούμε σε ετοιμότητα και μαζική συμμετοχή στη 48ωρη απεργία που έχει προκηρυχτεί όταν και αν η κυβέρνηση καταθέσει στη Βουλή το νόμο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό» αναφέρει η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου του νησιού.