AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Ιουλ 2017

Παρουσίαση των σαμιώτικων κρασιών στην Κέρκυρα


Τα κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) παρουσιάστηκαν σε wine event πριν από λίγες μέρες στην Κέρκυρα.

Με φόντο το Ποντικoνήσι, που αποτελεί "ορόσημο" της Κέρκυρας, τo Flisvos Seaside Cafe Restaurant άπλωσε υπέροχες λιχουδιές στα τραπεζάκια του και δημιούργησε ένα καλοκαιρινό wine event με τα κρασιά "Ψηλές Κορφές" και "Samos Vin Doux" του Ε.Ο.Σ.Σ.

Τα πολυβραβευμένα και πολυταξιδεμένα κρασιά από Άσπρο Μοσχάτο Σάμου, με τη μακρά αξέχαστη επίγευση και την έντονη προσωπικότητα, ήρθαν και μεταμόρφωσαν το event σε μια γιορτή γεύσεων και απόλαυσης.Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου έκλεψαν τις εντυπώσεις και αποτύπωσαν τον ισορροπημένο τους χαρακτήρα, τη δροσιστική τους οξύτητα και τα αρώματα φρούτων και λουλουδιών στους πολλούς προσκεκλημένους.

Τo Flisvos Seaside Café Restaurant στο πασίγνωστο "Κανόνι" της Κέρκυρας, μετρά περισσότερα από 30 χρόνια λειτουργίας, ωστόσο ανακαινίστηκε πρόσφατα και έχει μεταμορφωθεί σε έναν ιδανικό χώρο όπου τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου έχουν πρωτεύουσα θέση.