AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Οκτ 2017

Ομάδα για εγκύους στο Κέντρο Πρόληψης "Φάρος" της Π. Ε. Σάμου




Νέα ομάδα με τίτλο "Φωτίζοντας το ταξίδι προς τη μητρότητα" - Ομάδα για εγκύους οργανώνεται στο Κέντρο Πρόληψης "Φάρος" της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.


Σύμφωνα με τους ανθρώπους του "Φάρου", δημιουργία μιας ομάδας ειδικά για μέλλουσες μητέρες επιδιώκει να διασφαλίσει τον απαραίτητο χώρο και χρόνο ώστε να προσεγγιστούν.


Η συμμετοχή σε μια τέτοια ομάδα θα συμβάλλει στην προετοιμασία της γυναίκας δίνοντάς της τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή και να μοιραστεί συναισθήματα, ανησυχίες και εμπειρίες με άλλες γυναίκες που διανύουν μια παρόμοια περίοδο στη ζωή τους.


Η αλληλεπίδραση και ανταλλαγή απόψεων μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και τεχνικές κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ενισχύει την ομάδα, τη δημιουργία σχέσεων και το δέσιμο των ατόμων που την αποτελούν. Παράλληλα διευκολύνει την εξωτερίκευση, το μοίρασμα αλλά και τη συνειδητοποίηση των “ασυνείδητων” που επηρεάζουν τη σχέση της γυναίκας με τη μητρότητα και το βρέφος".


Οι 8 συναντήσεις της ομάδας θα είναι εβδομαδιαίες και κάθε συνάντηση θα διαρκεί περίπου 2 ώρες.
Η ημέρα και ώρα των συναντήσεων θα συνδιαμορφωθεί με τις μέλλουσες μητέρες.


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στα τηλέφωνα του «Φάρου» 22730 23443 & 87070-1 (καθημερινά, από τις 8.30-2.30 μ.μ).



Όπως όλες οι υπηρεσίες του "Φάρου", η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν.