AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Ιαν 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Σάμος στην 5η "ΕΞΠΟΤΡΟΦ" στην Αθήνα!

Η Μαργαρίτα Ικαρίου και ο Γιάννης Παρασύρης από τον Ε.Ο.Σ.Σ. στην 5η "ΕΞΠΟΤΡΟΦ". Φωτογραφίες: My Samos Blog

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός (Ε.Ο.Σ.Σ.) και άλλες επιχειρήσεις του νησιού δίνουν από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα (26-29/1) το παρών στην 5η ετήσια έκθεση "ΕΞΠΟΤΡΟΦ", που εγκαινιάστηκε απόψε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, στην Αθήνα. Το My Samos Blog την επισκέφθηκε!

Πιο αναλυτικά, στη μεγάλη αυτή έκθεση τροφίμων και ποτών παίρνουν μέρος, στο περίπτερο B44-B46, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τοπικά προϊόντα όλων των νησιών, ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός (Ε.Ο.Σ.Σ.) με τα διεθνώς φημισμένα κρασιά του, η επιχείρηση Κληρονόμου με αρωματικά φυτά κι αιθέρια έλαια, η Orpheus-Bio με φυτικά καλλυντικά, καθώς και η "Παγώνδας ΕΛΑΙΑ" με ελαιόλαδο, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες.

Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα λειτουργίας της, στην "ΕΞΠΟΤΡΟΦ" βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Κατρακάζος και Γιώργος Κυριαζής, αλλά και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.

Το ωράριο λειτουργίας της "ΕΞΠΟΤΡΟΦ" κατά το Σαββατοκύριακο είναι από 10.00-21.30, ενώ τη Δευτέρα από 10.00-17.00.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, από 19.00-21.00, στο κεντρικό event του "Πίνουμε Ελλάδα" που επιμελείται ο ταλαντούχος bartender Κώστας Μπάσης και η έμπειρη ομάδα του, θα δημιουργηθούν cocktails με βάση το σαμιώτικο μοσχάτο κρασί που θα ενωθεί με ιδιαίτερα αποστάγματα κι ελληνικά βότανα.

Δείτε εικόνες του My Samos Blog από την πρεμιέρα της 5ης "ΕΞΠΟΤΡΟΦ"!
  
  


  
 


 
Από αριστερά Έφη Λάζου, Βαγγέλης Καρύδας και Στέλλα Σωτηράκη-Βαλεοντή από την "Παγώνδας ΕΛΑΙΑ"





Εκπρόσωπος της σαμιακής επιχείρησης Κληρονόμου

 

Η Simoy Nitter Birgit από την Orpheus-Bio


  

Δείτε και φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook ο Ε.Ο.Σ.Σ.!

Από αριστερά, ο αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου & πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου Γ. Κυριαζής, ο υπεύθυνος πωλήσεων του Ε.Ο.Σ.Σ. Γ. Παρασύρης, η υπεύθυνη Μάρκετινγκ κι Επικοινωνίας του Ε.Ο.Σ.Σ. Μ. Ικαρίου, η περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Χ. Καλογήρου και ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Ν. Κατρακάζος




Η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, συνοδευόμενη από τους αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Σάμου, Νίκο Κατρακάζο, Εμπορίου, Γιώργο Κυριαζή και Αγροτικής Οικονομίας, Κωνσταντίνο Αδαμίδη, παραβρέθηκε την Παρασκευή, ημέρα των εγκαινίων, στην 5η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών "ΕΞΠΟΤΡΟΦ".



Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα 7 Περιφερειών της χώρας, μεταξύ των οποίων και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Η κ. Καλογήρου δήλωσε:

"Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σταθερά στηρίζει τις προσπάθειες των τοπικών επιχειρήσεων με στόχο τη βελτίωση της θέσης τους στην ελληνική και στη διεθνή αγορά. Με τον τρόπο αυτό προωθούμε τα τοπικά μας προϊόντα, αναδεικνύουμε τον γαστρονομικό μας πολιτισμό και ενισχύουμε την οικονομική ανάπτυξη των νησιών μας".