Μεγάλη ήταν η προώθηση των κρασιών του Ε.Ο.Σ Σάμου μέσω γευσιγνωστικών συνδυασμών επί σκηνής στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 που διεξήχθη από 26 έως 29 Ιανουαρίου στην Αθήνα.
Το σαμιώτικο μοσχάτο ανάδειξαν οι διακεκριμένοι σεφ Πάνος Ιωαννίδης και Λευτέρης Λαζάρου, όπως και ο Κώστας Μπαγιούρης ενώ cocktails με κρασιά του Ε.Ο.Σ.Σ ετοίμαζαν καθημερινά κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο Κώστας Μπάσης και ο Παντελής Μπακομιχάλης.
Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την προβολή των κρασιών του Ε.Ο.Σ.Σ στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018!
Πηγή: Σελίδα ΕΟΣ Σάμου / UWC Samos στο facebook