AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιαν 2018

Η εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών


Μέλη και φίλες του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών παρευρέθηκαν την Κυριακή στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου σε καφενείο των Μυτιληνιών Σάμου.

Η πρόεδρος του συλλόγου, Μαρία Αξιώτη, στον χαιρετισμό της μεταξύ άλλων, κάλεσε τις γυναίκες να συσπειρωθούν γύρω από τον σύλλογο και τις εργαζόμενες στα σωματεία τους γιατί, όπως, είπε "μόνο συλλογικά και με αλληλεγγύη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, να εμποδίσουμε τα χειρότερα, να αντιπαλέψουμε τα αντιλαϊκά παλιά και νέα μέτρα που μας ετοίμασε και αυτή η κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες. Για να μην μεταναστεύουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό με την ελπίδα ότι θα έχουν καλύτερο μέλλον. 

Για να αντιπαλέψουμε την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Να πούμε όχι στη συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις. Όχι στην αλλαγή συνόρων. 

Θέλουμε ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, φτώχια, πολέμους, προσφυγιά.  Και θα τον κερδίσουμε αυτόν τον κόσμο γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή. 

Γιατί όταν πλέον η «ανάπτυξή τους» βασίζεται, εκτός από την ασύδοτη εκμετάλλευση του λαού, στην υποταγή του και με την παραγωγή χιλιάδων στρεμμάτων κάνναβης, στην αύξηση των παιχνιδιών τζόγου, των πορνείων και της αθλιότητας της τηλεόρασης τότε ο λαός μας δεν θα δεχθεί τα παιδιά του και οι επόμενες γενιές να υποφέρουν σε ένα σύστημα που σάπισε".