AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Ιαν 2018

Καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά και εργαστήρι Καραγκιόζη στον Μαραθόκαμπο


Δύο νέα εργαστήρια για παιδιά θα ξεκινήσουν σύντομα στον Μαραθόκαμπο της Σάμου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.

Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο για παιδιά 5-15 ετών (τα τμήματα θα χωριστούν κατά ηλικίες) που περιλαμβάνει κατασκευές, κολάζ, χαρακτική, τύπωμα, γλυπτική, μουσική και χρώμα, μικτές τεχνικές και προβολές.

Στόχος του εργαστηρίου είναι τα παιδιά γνωρίσουν τη χρήση διαφορετικών υλικών, (πηλός, χαρτί, ανακυκλώσιμα υλικά) ώστε να αναπτύξουν ικανότητες, δεξιότητες και γνώσεις στο χώρο των εικαστικών τεχνών, δημιουργώντας προσωπικά και ομαδικά έργα και συνθέσεις. 

Τα μαθήματα θα γίνονται σε τμήματα έως δέκα παιδιών κάθε Τετάρτη, από 4 έως 6 το απόγευμα.

Το κόστος συμμετοχής για τα παιδιά του Δημοτικού καλύπτονται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στα μέλη του συλλόγου ενώ η πρώτη συνάντηση για την οργάνωση των τμημάτων έχει οριστεί για την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθοκάμπου.

Το εργαστήρι  Καραγκιόζη απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10-15 ετών.

Τα μαθήματα θα γίνονται επίσης σε τμήματα έως δέκα παιδιών κάθε Τετάρτη, από 4 έως 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου. 

Το κόστος συμμετοχής για τα παιδιά του Δημοτικού καλύπτονται και για αυτό το εργαστήρι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Στο εργαστήρι Καραγκιόζη τα παιδιά θα ασχοληθούν με την κατασκευή και το χειρισμό της φιγούρας, την επιλογή, τη μελέτη και την απόδοση του ρόλου, και τέλος με την προετοιμασία και την παρουσίαση της παράστασης.

Υπεύθυνος καθηγητής του εργαστηρίου είναι ο Βαγγέλης Μαυρομάτης, τηλέφωνο 6987522004.