AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

14 Ιαν 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα γενέθλια και η πίτα της "Ομόνοιας" στον Παγώνδα!

 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου "Η Ομόνοια", για τα γενέθλια του συλλόγου που έκλεισε τα 42 χρόνια και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
 
Η αρχή έγινε με το καλωσόρισμα και τον πλούσιο σε δράση απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, από την πρόεδρο του Συλλόγου Αγγελική Βαλεοντή- Δεμερτζή.
 
 
Ακολούθησε το μονόπρακτο "Ο Αϊ Βασίλης στο Τμήμα" του Άλκη Τροπαιάτη, πλαισιωμένο με ποιήματα για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, αλλά και ευχές για το 2018 από όλα τα παιδιά, 4-17 ετών, που συμμετείχαν.



Το επόμενο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στη μονάκριβη Ειρήνη, με τραγούδια, σχετικά ποιήματα και το μονόπρακτο "Αχ Ειρήνη" του Γιώργου Μ. Μαρίνου.
 




Στη συνέχεια οι ιερείς του χωριού π. Νικόλαος Σπάγος και π. Εμμανουήλ Αρβανίτης ευλόγησαν τη βασιλόπιτα που όλοι τη γεύτηκαν μαζί με το γλυκό σαμιώτικο κρασάκι, ευχόμενοι στον σύλλογο Χρόνια Πολλά και πλούσια δράση.
 


Κατόπιν μοιράστηκαν αναμνηστικά δωράκια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του συλλόγου μέσα στη χρονιά που πέρασε.
 
Το παρών, μεταξύ άλλων, έδωσαν ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ο πρόεδρος του Παγώνδα Γιώργος Τσάτσος, ο τοπικός σύμβουλος Μανώλης Ζαρμπάνης, ο πρόεδρος του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου "Ευπαλίνος" Γιώργος Σπυρόπουλος Γιώργος και το μέλος του ίδιου συλλόγου Καίτη Κωνσταντάρα.
 
Δείτε και άλλα φωτογραφικά στιγμιότυπα!
 


 
 
Φωτογραφίες: "Ομόνοια" Παγώνδα