AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Φεβ 2018

Εγκρίθηκαν οι εκπρόθεσμες αιτήσεις ενίσχυσης αγροτών της Σάμου


Ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε) ενέκρινε πρόσφατα τις εκπρόθεσμες ενιαίες αιτήσεις ενίσχυσης παραγωγών από τον νομό Σάμου για το έτος 2015.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Σάμου, Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε επανεξέτασε τα αιτήματα παραγωγών από το νομό Σάμου που αφορούσαν στην αποδοχή ενστάσεων για την οριστικοποίηση των Εκπρόθεσμων Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης του έτους 2015 (που εκ παραδρομής δεν είχαν οριστικοποιηθεί κατά την υποβολή τους) και οι οποίες υποβλήθηκαν από τον Ε.Ο.Σ Σάμου.

Η απόφαση έρχεται μετά από τη συνεχή συνεργασία του Βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη με τη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ και τοπικά συνεταιριστικά στελέχη, ώστε να γίνει εντέλει αποδοχή των αιτήσεων των παραγωγών.

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε αποφάσισε την αποδοχή των ενστάσεων, για λόγους ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων, οι οποίες υποβλήθηκαν με την υπ’ αριθμ. 35953/9-2-2016 αίτηση από την ΕΟΣ Σάμου, στο όνομα και για λογαριασμό των αιτούντων παραγωγών. 

Περιλαμβάνονται 182 ονόματα παραγωγών και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την οριστικοποίηση των αιτήσεών τους εντός προθεσμίας 30 ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης.