AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Νοε 2018

Τμήμα βόλεϊ ενηλίκων δημιούργησε ο Α.Ο. Πολυκράτης


Ο Α.Ο. Πολυκράτης Πυθαγορείου δημιούργησε, για πρώτη φορά στη Σάμο, ένα τμήμα βόλεϊ για ενήλικες.

Όπως αναφέρει για το τμήμα αυτό ο διοργανωτής, "μαμάδες και μπαμπάδες μπήκαν στο γήπεδο μαζί με τον Α.Ο. Πολυκράτη και τον προπονητή τους Νικολαΐδη Δημήτρη να δοκιμάσουν το σώμα τους, της αντοχές τους, της δεξιότητες τους, μαζί με το συναίσθημα φωνάζοντας δυνατά "Πολυκράτης" και η φωνή τους να γίνει ένα, μοιράζοντας την προσπάθεια, την φιλία και την έννοια της ομάδας. 
   
Πολλές από της μαμάδες και μπαμπάδες είχαν αφήσει το όνειρο του αθλητή μέσα σε ένα κομμάτι της ψυχής τους και είχαν δώσει προτεραιότητα σε αλλά θέματα. Οι ενήλικες λοιπόν έχοντας στο πλευρό τους και τη γυμνάστρια Γκατζάκη Ζωγραφιά που τους βοήθα στην μυϊκή ενδυνάμωση και σε θέματα διατροφής . Πρόκειται για ένα τμήμα που δημιουργήθηκε για πρώτη χρονιά φέτος και ελπίζουμε να καθιερωθεί στην ομάδα του Α.Ο. Πολυκράτη και γενικότερα στο νησί.
   
Το σκεπτικό μας ήταν να υπάρχει ένας χώρος που θα μπορούν οι γυναίκες και άνδρες (γονείς και μη) περνώντας διαφορετικά από τον συνηθισμένο χρόνο τους.
   
Με αρκετή γυμναστική, αερόβια άσκηση, παιχνίδια και φυσικά ενασχόληση με την μπάλα, στόχος είναι να καταφέρουμε να φτάσουν στο σημείο να είναι ανταγωνιστικές μεταξύ τους με την καλή πάντα έννοια και γιατί όχι να γίνουν μικρά πρωταθλήματα στο απώτερο μέλλον όπου θα πρωταγωνιστούν".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com