AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Νοε 2018

Οι ταινίες στο Cine Rex από 29/11 έως 3/12


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου θα προβάλλει από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Σκοτεινός διάδρομος". Το Σαββατοκύριακο 1-2 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και τη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Οι απίθανοι 2".

Η ταινία "Σκοτεινός διάδρομος (Down a Dark Hall)" είναι ένα δραματικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής του 2018.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η Κιτ, μία δύστροπη έφηβος, καταλήγει στο μυστηριώδες οικοτροφείο Μπλάκτγουντ, όταν η θερμόαιμη φύση της παρεκτρέπεται και η μητέρα της αποφασίζει ότι δεν μπορεί να τη χειριστεί άλλο. Μόλις καταφθάσει, κάνει τη γνωριμία της εκκεντρικής διευθύντριας Μαντάμ Ντουρέτ και συναντά τις λιγοστές υπόλοιπες μαθήτριες: τέσσερις νεαρές με ταραχώδες παρελθόν. Καθώς περιηγούνται τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους του σχολείου, οι συμμαθήτριες ανακαλύπτουν ότι το Μπλάκγουντ κρύβει ένα παλιό μυστικό με βαθιές ρίζες στο μεταφυσικό. 


Σκηνοθεσία: Rodrigo Cortes. Πρωταγωνιστούν: AnnaSophia Robb, Uma Thurman, Isabelle Fuhrman.

Διάρκεια: 96'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Η ταινία "Οι απίθανοι 2 (Incredibles 2)" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2018.


Η υπόθεση της ταινίας:

Η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση, τη στιγμή που ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. 

Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο... Απίθανοι. 


Σκηνοθεσία: Brad Bird Στα ελληνικά με τις φωνές των: Με τις φωνές των: Θανάση Κουρλαμά, Γιάννη Στεφόπουλου, Ντίνου Σιούτη, Ηλία Ζερβού κ. α.

Διάρκεια: 118'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com