AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Δεκ 2018

Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη της Σάμου στις 18/12


Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πόλη της Σάμου θα γίνει με πανηγυρικό τρόπο την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και όχι στις 13 του μηνός όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Ο Δήμος Σάμου, ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου διοργανώνουν εκείνη τη μέρα, από τις 18:30 έως τις 21:30, μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη γιορτή απέναντι από την πλατεία Πυθαγόρα, η οποία θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.

Η φωταγώγηση του δέντρου, που σηματοδοτεί την εορταστική περίοδο, θα λάβει χώρα στις 19:00.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, "Γιορτές στον Δήμο σημαίνει και ένα oλοφώτιστο και καταπράσινο δέντρο, που θα ανάψουμε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, σε μια μεγάλη γιορτή που σας περιμένει όλους!

Ελάτε ν' απολαύσουμε την μαγική ατμόσφαιρα των ημερών με μουσική και τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Βαθύλλου - "Αντώνης Γεροχριστοδούλου" με τη φωταγώγηση του δέντρου!

Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα παιδιά να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ τα ξωτικά θα τους διασκεδάσουν με το Εργοστάσιο Σοκολάτας. 

Επίσης τα παιδιά θα μπορέσουν να κάνουν χριστουγεννιάτικο face painting, ενώ για τους μεγάλους θα μοιραστούν Χριστουγεννιάτικα κεράσματα από το εργοστάσιο σοκολάτας και ζεστό κρασί!

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επίσης το Μουσικό Σχολείο Σάμου και ο Σύλλογος Ελεύθερης Καλλιτεχνικής Έκφρασης "Χειροποίημα"".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com