AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Δεκ 2018

Flavorits: Η πρωτοποριακή συλλογή γεύσεων από τον Λάμπρο Βακιάρο!


Τα Flavorits, μια πρωτοποριακή συλλογή γεύσεων παρασκεύασε και διαθέτει μέσω του διαδικτύου ο Σαμιώτης Master Chef, Λάμπρος Βακιάρος!

Τι είναι τα Flavorits:

ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Εκλεκτά μπαχαρικά και ξεχωριστές πρώτες ύλες που επιλέχθηκαν με μεράκι, δίνουν στο φαγητό σας την πινελιά που θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ποτέ πριν ένα γεύμα δεν ήταν τόσο νόστιμο και θρεπτικό. Μαγειρική χωρίς τύψεις αλλά με πλούσια γεύση. Ο απόλυτος συνδυασμός συναισθήματος και λογικής στο πιάτο σας.

ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

Πέντε εύχρηστες συσκευασίες κρύβουν τα «φυσικά» μυστικά που είναι απαραίτητα για κάθε κουζίνα. Ο πρακτικότερος τρόπος για να ενισχύσετε την ποιότητα των φαγητών σας.

Η συλλογή των Flavorits:

THE BOOST



Η ναυαρχίδα της σειράς που απογειώνει κάθε φαγητό. Το ΤΗΕ BOOST είναι σχεδιασμένο για όλες τις προτιμήσεις. Ενισχύει το γευστικό αποτέλεσμα μέσα από την απόλυτη ισορροπία των υλικών του.

Ιδανικό για: Tα πάντα!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πάπρικα γλυκιά, μπούκοβο γλυκό, κρεμμύδι, σκόνη μουστάρδας, ρίγανη, θυμάρι, φυσικά σάκχαρα, αλάτι, πιπέρι.

ROCK N’HOT


Σας αρέσουν τα πικάντικα αλλά δεν θέλετε να αλλοιώνεται η γεύση του φαγητού; Το Rock & Hot φέρνει τον απόλυτο συνδυασμό που θα ικανοποιήσει και τις δυο επιθυμίες!

Ιδανικό για: Ο,τιδήποτε θέλεις να δώσεις «ένταση»!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μπούκοβο καυτερό, μπούκοβο γλυκό, πάπρικα καυτερή, πάπρικα γλυκιά, αποξηραμένη πιπεριά, μουστάρδα, σκόρδο, κάρδαμο, φυσικά σάκχαρα, αλάτι, πιπέρι.

AEGEAN FLAKES



Όλες οι μυρωδιές και τα αρώματα από το αυθεντικό μπλε του Αιγαίου σε μια συσκευασία. Το AEGEAN FLAKES μεταφέρει με μια κίνηση στο πιάτο σας, όλες τις γεύσεις και την φρεσκάδα που το ελληνικό καλοκαίρι διαθέτει απλόχερα.

Ιδανικό για: Σαλάτες, κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, όσπρια, ζυμαρικά!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αποξηραμένη τομάτα, κρεμμύδι, μπούκοβο, ρίγανη, πάπρικα γλυκιά, φυσικά σάκχαρα, αλάτι, πιπέρι

BBQ KING



Αληθινά καπνιστή γεύση, χωρίς το απαιτητικό ψήσιμο στα κάρβουνα; Με το BBQ KING, το φαγητό αποκτά με μια κίνηση τη νοστιμιά που επιθυμείτε. Ο απλούστερος τρόπος για να γίνεις ο βασιλιάς της παρέας!

Ιδανικό για: Κρέας, ψάρι, λαχανικά ή ο,τι θέλετε να αποκτήσει άρωμα ψησταριάς

Συστατικά: Πάπρικα γλυκιά, πάπρικα καυτερή, πάπρικα καπνιστή, μπούκοβο γλυκό, σουμάκ, ρίγανη, σκόνη μουστάρδας, κόλιανδρος, κρεμμύδι, σκόρδο, φυσικά σάκχαρα, αλάτι, πιπέρι

SWEET TWIST


Οι γεύσεις της κανέλας και της βανίλιας συνδέονται με τις πιο γλυκές παιδικές μας αναμνήσεις. Το SWEET TWIST περιέχει όλα τα συστατικά που θα δώσουν στα γλυκά σας την λεπτομέρεια για να ξεχωρίσουν και να τρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Ιδανικό για: Γλυκά, κέικ, pancakes, ροφήματα και για κάθε γλυκιά απόλαυση!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Κανέλλα, κάρδαμο, βανίλια, φυσικά σάκχαρα, αλάτι.

H ιστορία των Flavorits:


Όπως αναφέρει ο Λάμπρος Βακιάρος, "η ιδέα των FLAVORITS γεννήθηκε το 2015. Ταξιδεύω συχνά και έχω συνεργαστεί με καταξιωμένους σεφ από όλο τον κόσμο και όλοι τους επέμεναν με πάθος σε μια κοινή διαπίστωση. Το φαγητό πρέπει να λειτουργεί σαν καύσιμο. Να είναι τόσο γευστικό, όσο και θρεπτικό.

Κάπως έτσι, άρχισα να παρατηρώ τις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων γύρω μου. Προσπάθησα να καταλάβω, γιατί στο φαγητό, μας παρασύρει το συναίσθημα κι αρνούμαστε να ακούσουμε και τη λογική. Δοκίμασα πολλές συνταγές και πειραματίστηκα με δεκάδες υλικά στην κουζίνα.

Αναρωτήθηκα πως ένα γεύμα, μπορεί να είναι εξίσου νόστιμο και υγιεινό;

Μπορεί μια συλλογή γεύσεων, που χωράει σε ένα μπουκαλάκι, να απογειώσει το συνολικό αποτέλεσμα; Και το βρήκα!

Με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό, απεριόριστη αγάπη για το δημιουργικό και καλομαγειρεμένο φαγητό, ετοίμασα μια σειρά με πέντε συλλογές γεύσεων. Πέντε λειτουργικές συσκευασίες με μείγματα μπαχαρικών και διαλεκτών υλικών, που θα ικανοποιήσουν το συναίσθημα και τη λογική σας, με μια μόνο κίνηση.

Το φυσικό μυστικό της κουζίνας σας, που θα αλλάξει μια για πάντα την γεύση αλλά και την ποιότητα των φαγητών σας!"



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com