AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Δεκ 2018

Στη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας Σάμου ο Ν. Κατρακάζος


Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καλλιθέας Σάμου παραβρέθηκε την Τετάρτη ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος.

Ο αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε την προσφορά υπολογιστών και πολυμηχανήματος από την Περιφέρεια στο σχολείο και δήλωσε σχετικά με την επίσκεψή του στην Καλλιθέα: 

"Επιλέξαμε να παρακολουθήσουμε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο μικρότερο σχολείο του νησιού μας, στην πανέμορφη Καλλιθέα. 

Οι 6 μικροί μαθητές του σχολείου και του νηπιαγωγείου μας καθήλωσαν με την συγκλονιστικά αληθινή γιορτή τους. 



Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, όπως μπράβο αξίζει στους γεμάτους με όρεξη εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς και κατοίκους που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε δύσκολες συνθήκες. 

Με τη θερμή υποστήριξη της Περιφερειάρχη μας, η Περιφέρεια μπόρεσε να ικανοποιήσει το αίτημα των παιδιών από την προηγούμενη επίσκεψή μας για την προσφορά 2 φορητών υπολογιστών και ενός πολυμηχανήματος για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών, τα οποία παραδώσαμε χθες. 



Ανεξαρτήτως αρμοδιότητας οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα σε μικρά σχολεία, όπως αυτό της Καλλιθέας Σάμου, της Θύμαινας, των Κορσεών και του Καρκιναγρίου της Ικαρίας αλλά και σε όλα τα σχολεία των νησιών μας. 

Τα σχολεία με τους 4, 5 και 6 μαθητές είναι φωτεινοί φάροι και δεν πρέπει να επιτρέψουμε να σβήσουν. 

Θέλω με την ευκαιρία να μνημονεύσω την άριστη και παραγωγική συνεργασία με την τοπική κοινότητα Καλλιθέας και τον Πρόεδρο, κ. Σταύρο Παπαγεωργίου".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com